Отговор: SONY телевизори 2016
Цитат:
Първоначално публикувано от
iveto
Батерийте сменял ли си ги скоро?....аз имах подобен проблем с дистанционно на Самсунг...не включваше редовно пауър бутона...всички други си работеха....даже замерих батерийте...бяха си ОК....и още повече се учудих....накрая купих нови и нещата се оправиха...така че...пробвай с нови....нищо не ти пречи да опиташ...
Колега, явно са били батериите. Измерих батериите с мултицета и ми отчетоха 1,33V, замених ги със стари, но със 1,45V заряд, понеже нямам в момента нови и засега всичко е наред. Много ми е странно само определени бутони да не работят.
Здравейте,кажете ми как да гледам 3D през KODI?
Цитат:
kijelmi
Колега, явно са били батериите. Измерих батериите с мултицета и ми отчетоха 1,33V, замених ги със стари, но със 1,45V заряд, понеже нямам в момента нови и засега всичко е наред. Много ми е странно само определени бутони да не работят.
Да,странно е,наистина,но всичко е добре,когато свършва добре:)...
Колега,
Сложи си качествени батерии. Производителите имат специални серии за тежки импулсни режими.
Примерно батерии за фотоапарат, който за кратко време консумира много енергия.
За съжаление вече не мога да ти препоръчам проверени марки. Откакто P&G купиха Duracell, последните не си заслужават парите.
Колега, батериите бяха абсолютно същите като тези със които получих телевизора.
В един друг форум имаше тест на батерии и повечето имаха почти идентичен живот. Куриозът беше, че батерии, произведени за супермаркет, бяха по-добри от Duraшит.
Цитат:
kijelmi
Колега, батериите бяха абсолютно същите като тези със които получих телевизора.
Ако са оригинални Sony батерии, много ме учудва факта, че са заминали. Според мен, оригиналните са направо вечни. :BigGrin
Цитат:
Momchil
Това ми звучи несериозно. Я дай повече подробности.
Ще поразпитам по-детайлно.
Но, дайте решение за пренареждане на каналите...
Цитат:
vilianski
Ще поразпитам по-детайлно.
Но, дайте решение за пренареждане на каналите...
Свързвал ли си клавиатура или мишка през USB порта. Не дали в момента са свързани, а изобщо откакто си го взел свързвал ли си
Цитат:
Momchil
Ако са оригинални Sony батерии, много ме учудва факта, че са заминали. Според мен, оригиналните са направо вечни. :BigGrin
За съжаление,не са вечни...на тъчпад дистанционното ми,си заминават на 3-4 месеца,без дори да го използвам...на другото,голямото,оригиналните изкараха около 7 месеца преди да ги сменя...като слагам само уж качествени батерии...
Цитат:
Momchil
1,33V
[QUOTE=vilianski;767746]Според мой доверен приятел удължаването на застраховката няма смисъл. Ако ремонта е много скъп, пак не ти върви гаранцията. (връщат ти парите за застраховка) Даже е е обнародвано със закон.
Човече това ми звучи не сериозно.Не съм си чел всичките два листа (моя грешка)ситно изписани които получих на касите при заплащането на ТВ-то и допълнителната гаранция, но на мой приятел с такава допълнителна гаранция за телевизор закупен от Сони център в ЦУМ преди да изтече 5-тата година му даде проблеми и ядове и го оправиха без пари.Даже и разговарях с персонала в ЦУМ преди да го затворят имаха и такава опция ако ТВ-то падне и се счупи по невнимание(не умишлено - пращат по домовете експертна комисия за изготвяне на констативен протокол ) и пак го приемаха и отремонтираха или сменяха.Провери източниците си и дай полезна информация.Ако си сигурен в това което пишеш да се връщам в магазина и да ми връщат парата и да го д.....т.
Цитат:
polopki
Свързвал ли си клавиатура или мишка през USB порта. Не дали в момента са свързани, а изобщо откакто си го взел свързвал ли си
В началото нямах нищо свързано. Сега имам свързана клавиатура.
Цитат:
vilianski
В началото нямах нищо свързано. Сега имам свързана клавиатура.
Разкачи я
https://community.sony.co.uk/t5/tele...t/td-p/2147582
Цитат:
hristoslav2
Таблицата е за 50", а видеото е за 55"
Възможно ли е, ако не съм направил ъпдейт да ми излизат по друг начин някои от подменю-тата или настройките като се даде на тях?
Защо има толкова много прозорци с настройки Adv. color temperature в частта с Multi point (10p) или това са варианти, при различните стойности които са дадени?