Отговор: SONY телевизори 2016
Цитат:
Първоначално публикувано от
martinov83
Поставил ли си флашката и разпознава ли се нормално от други програми?
Пробвах с две флашки, и двете телевизора ги разпознава и всичко което има на тях се вижда през ES File Explorer, филмите и снимките си тръгват през плеерите, но и с двете " Прехвърляне на списък с програми " е неактивен, а с едната съм го правил преди няколко седмици и тогава беше ОК.
Цитат:
keborisow
Пробвах с две флашки, и двете телевизора ги разпознава и всичко което има на тях се вижда през ES File Explorer, филмите и снимките си тръгват през плеерите, но и с двете " Прехвърляне на списък с програми " е неактивен, а с едната съм го правил преди няколко седмици и тогава беше ОК.
Не ти е активно прехвърлянето на канали защото имаш включена външна клавиатура или мишка. Извади донгала на устройството клавиатура или мишка, сложи флашката и ще стане акривно менюто за импорт елспорт.
Има начин за редактиране на каналите на компютър, малко е пипкав пък аз съм на бачкане, утре ако ми остане време ще спретна един гайд как става номера.
Цитат:
mikk
Не ти е активно прехвърлянето на канали защото имаш включена външна клавиатура или мишка. Извади донгала на устройството клавиатура или мишка, сложи флашката и ще стане акривно менюто за импорт елспорт.
Има начин за редактиране на каналите на компютър, малко е пипкав пък аз съм на бачкане, утре ако ми остане време ще спретна един гайд как става номера.
Аз съм си ги редактирал на компютъра вече и сега искам да ги кача обратно на телевизора. За клавиатурата вярно имам включена, довечера като се прибера от работа ще пробвам да я изключа и пак ще пиша дали е станало, че май като ги свалях от телевизора за да ги редактирам още я нямах клавиатурата .
P.S. Да така се получи благодаря много за инфото !
Наскоро открих HALauncher: https://play.google.com/store/apps/d...launcher&hl=bg - това чудо е мнооого по-добро от Sideload Launcher за показване на външно инсталираните приложения. Вписва се чудесно в Android TV и има огромен набор от настройки.
Цитат:
martinov83
Сега ще ви напиша по-подробно как инсталирам приложения, че не го обясних достатъчно добре.
На телевизора отивате в Настройки > ТВ > Информация и натискате 7-8 пъти на версия, за да се покажат опциите на програмиста.
След това в Настройки > Системни предпочитания > Опции на програмиста > Отстраняване на грешки > Отстраняване на грешки през ADB > Вкл.
Сега на смартфона отваряте ES File Explorer и от лявото меню избирате Android TV. Натискате бутона Сканиране и ще открие телевизора. Като го изберете, на екрана на телевизора ще се покаже съобщение, слагате отметка под съобщението и потвърждавате. Всичко това се прави само веднъж.
Сега като отворите ES File Explorer на телефона и натиснете иконата със зелено роботче и надпис Приложения, задържате върху приложение и вече има Install to TV.
Всичко работи супер...Много благодаря!
Верно работи.....браво на момчето....!....извинявам му се за поста си в ,който писах че не работи:).....ама човек се учи докато е жив:)
Здравейте колеги,
Спрял съм се на следния модел TV Sony KDL-32W705C. Знае ли някой каква е реалната честота на опресняване - 50 или 100Hz? Намирам различна информация за модела. Предварително благодаря!
Би трябвало да е с 50хц , даже не съм убеден , че вече изобщо се режат 32" 100хц-ви панели .
Прав е колегата...32W705 e 50Hz
Колеги някой ползва ли такава клавиатура имам предвид посочената по долу и дали модел kdl 50w809c я поддържа.Благодаря/Logitech k400
Цитат:
rachevv
Колеги някой ползва ли такава клавиатура имам предвид посочената по долу и дали модел kdl 50w809c я поддържа.Благодаря/Logitech k400
Аз ползвам такава но с "r" накрая - Logitech К400r .
43W809 си работи перфектно с нея
Аз също ползвам Logitech K400r , без забележки относно работата и.....
Колеги, имам 50W805c и един въпрос - как да настроя картината , когато съм в приложенията. Например за ТВ и за всеки вход мога да настройвам, но като вляза в YouTube - минава на някаква стандартна и е с насечени движения картината.
Картината ти сече в YouTube,най-вероятно от скоростта на интернет връзката......
Насича ти понеже в подменю Движение-Режим филм ти е зададен на Силно.Изключи го и ще се оправи