Здравейте, дайте мнение за SONY UHD KD-55XD877.
- - - - - - - - - -
Здравейте, дайте мнение за SONY UHD KD-55XD8577
Здравейте, дайте мнение за SONY UHD KD-55XD877.
- - - - - - - - - -
Здравейте, дайте мнение за SONY UHD KD-55XD8577
Моделът е наследник и донякъде копие на миналогодишният X8505C
Sony X85C review - FlatpanelsHD
Sony KD-55X8505C (X85C) Review
https://www.avforums.com/review/sony...v-review.10556
Sony X850C Review (XBR55X850C, XBR65X850C, XBR75X850C)
Здравейте, ще ми кажете ли каква е разликата между тези 2 модела:
SONY KD-49X8307CSAEP - Технoмаркет - онлайн магазин
SONY KD-49XD8077SAEP - Технoмаркет - онлайн магазин
Кой от тях да избера. Ще го купувам от Англия, в момента съм там, но ще чакам черния петък дано да го намалят. Иначе първия модел е 599 паунда, а втория 799.Като гледам в техномаркет цените им са почти еднакви. ще го ползвам за гледане на филми от интернет, ютуб, фейсбук и играене на някоя игра на пс4 про, който ще излезне ноември и ще поддържа 4к,та тамън ще използвам 4к-то да видим какво предатавлява. Благодаря
И как е по добре, да е повече или по малко? И двата ли са модели от 2016? Благодаря
43w805c е в промоция 1099лв.Смело купувайте братя........Ако на кашона и на тв не виждате КЪДЕ е направен,скоро ще разберете къде се намира основната платка,защото аз вече знам.Спестете още стотинки и си купете флагман а не продънена лодка като мен.
- - - - - - - - - -
Да уточня;43W805c произведен 2016.Това тв е най-разпродаваното тв но на части.След месец цената му ще бъде под 1000лв.защото чичковците от...........знаят много добре в какъв боклук са превърнали успешния миналагодишен модел.В момента и за 100лв. да ми го дават,ще отида в другото село..........
- - - - - - - - - -
Някой по-горе не разбрал.На кашона да пише Made in Slovakia,и на самото тв също.Чакам чичка от компанията да ме обори,а може и призовка да получа.....
Че ако пише къде е направен това не гарантира че няма да даде дефект, просто ти си попаднал на дефектна бройка.
На моя пише само дата на производснво 2016.05 купен е от Зора
slaitt благодаря за мнението.На моя пише произведен 2016,07 купен от техномаркет.Дай боже да е само моя.Да попитам .Някой знае ли след колко дефекта,след колко ходения до сервиза може да се иска смяна на телевизора или връщане на сумата.Има ли изобщо такъв закон.Какъв документ трябва да ми предоставят от сервиза при изписването на тв.Например тв ходи 4-ри пъти в сервиза,имам 4-ри документа за поправка.Който знае и желае да помага.
Закон за защита на потребителя. Там си пише всичко.
Еми то по евтиния е със 100 херцова матрица, пък и миналогодишен. Него ли да избера, а на другия таз годишния пише страна на произход Словакия
Благодаря Ви.На моя кашон не пише.Започна мача на седмицата.Ще го гледам на стария си и перфектен до сега F500.
- - - - - - - - - -
Грешка.F5000.
Когато имаш гаранционни претенции се обръщаш към търговеца ти имаш договор с него срокът е 30 дни ако не решат проблема трябва да ти предложат вариант връщане на парите или друг телевизор.Когато се обърнеш към сервиза могат да те разиграват няма части “джонката спука гума на ян дзъ“ и други от сорта незнам дали важи срока за тях. Иначе ако е за смяна би трябвало та ти го сменят с протокол от сервиза.
rachevv благодаря за отговора.Движението на тв беше следното.От къщи при търговеца,там въртяха глави не може,пътен лист до работилницата.Обаждане от моя страна.Отговор-предстои смяна на основната платка която чакаме.
- - - - - - - - - -
Уморих се момчета.Като взема продъненото кану ще пиша пак.Децата продължават да ме питат къде отиде голямото тв,казах им ,че Дядо Коледа по-голямо ще ни донесе......