Имам следния проблем като снимам 4к клипове с телефона си и след това ги пусна ма телевизора sony kdl43w755c клиповетеми ги отваря но насичат а иначе обикновенните видео формати нямат проблем
Имам следния проблем като снимам 4к клипове с телефона си и след това ги пусна ма телевизора sony kdl43w755c клиповетеми ги отваря но насичат а иначе обикновенните видео формати нямат проблем
От какво ги пускаш, как ги пускаш, освен това телевизора е HD1080P а не 4К.
клиповете са заснети с телефон сони и са 4к и телефона е свързан с телевизора в домашна мрежа чрез интернет и на телевизора има опция да си преглеждам снимките и клиповете , които се намират в телефона и ги отварям с различни програми vlc,mxplayer и други и насичат а телевизора мисля че подържаше 4к
Нормално е да ти насича, телевизора не поддържа хардуерно ускорение за 4к или му липсват подходящите кодеци за конкретния формат. А най-вероятно е твърде слаб да ги възпроизвежда.
Освен това 4К от телефон по Wi-Fi .... айде моля ви се
Четири ядрена i5 се товари на 80% при възпроизвеждане на 4К от хард диск, а вие тук ми се оплаквате че насичало от телефон..... То това не знам какво 4К е....
Гладкото плейване на 4К зависи от това, дали има поддръжка на хардуерно ускорение. При мен с вграденото видео на хасуел, 4к видеата се плейват без проблеми и натоварването на процесора е минимално - средно 7-12%
Но не вярвам този телевизор да може да плейва 4к. Може би при новите модели от тази година да има поддръжка за такива високи резолюции.
Този пост е редактиран от Jack Krauser; 11-01-16 в 22:42.
1. Телевизорът ти не поддържа UltraHD формат.
2. UltraHD от телефон не звучи сериозно..
3. UltraHD сигнал - само по HDMI 2.0 кабел. Забрави за Wi-Fi, освен ако телевизора и рутера ти, не поддържат Wi-Fi стандарт - IEEE 802.11ac
Sony KDL-43W755C поддържа - Wi-Fi 802.11a/b/g/n , чиято скорост на трансфер, не е достатъчна за UltraHD