Отговор: Sony Bravia KDL 55x8507C - загуба на образ и рестартиране
Е вече станаха смешни от Сони,
вчера получих мейл, да попълня отзив за продукта - предполагам автоматичен мейл.
Написах си мнението и оцених продукта по отделните категории.
Естествено сложих ниски оценки, на категоий качество, цена, дали бих го препоръчал на приятел и т.н.
Агрументирах се защо.
Днес получавам следният мейл:
Цитат:
Вашият отзив не може да бъде публикуван |
|
Здравейте ....... | Благодарим ви, че написахте отзив за X85C 4K UHD с Android TV. | | За съжаление, отзивът ви е отхвърлен, тъй като не съответства на нашите насоки за отзиви. Ако искате да актуализирате отзива си, моля, кликнете тук. | | Забележка: Указанията се показват в лявата част на формата, докато пишете своя отзив. |
|
|
Като полетата са предварително попълнени с примерен текст като: " страхотен продукт, би го препърал на приятел..." не го четох подробно, но беше в този стил.
Сега поставих отново същите оценки и просто се аргументирах в по-кратка форма,
Тия..що не вземат сами да си пишат ревютата и отзивите....
Интересно какъв проблем са открили в Холандия
http://www.sony.bg/support/bg/conten...EU/KD-65X8509C
Човека просто е случил на дефектна бройка,не разбирам,какво толкова драматизирате ситуацията,наистина,много е неприятно,но понякога се случва и в най-добрите"семейства"..:)
Който и сервизен техник да попитате,ще ви каже,че Сони са едни от най-рядко дефектиралите телевизори...заедно с Шарп може би..
Сервизите са пълни с прехвалени корейски и "холандски" марки...:):)
Ще му сменят Мейн борда или там каквото е ...и готово...дано стане по-бързо разбира се....искренно се надявам....
Доволен съм, че не спомена хонгконг-ските, или те са "холандските" ... :)
Колега Kreto не знам що се занимаваш с глупости и им се връзваш на тия.Досега ако беше малко по упорит да са ти заменили телевизора и сагата да се е приключила.Но сега отиваш на следващото ниво казва се КЗП и се намира на площад Славейков входа е до Макдонълдс-на втория етаж се подават жалбите, а на 5 или 6 етаж са баш инспекторите които ходят на проверки. Всеки случай се разпределя на различен инспектор. Хубаво е като си задействаш нещата да се запознаеш и с човека които ще се занимава с твоят случай. Аз съм им редовен пациент затова ги поназнайвам тез неща.Само първия път е кофти докато те научат-после се свиква нема страшно.Въпрос на навик. Чукаш, влизаш , казваш здравейте пак съм аз и.....тн.
Здравейте,
след като в събота го занесох в сервиза в красно село, попитах дали мога да остана там докато не се прояви проблема. Хората бяха изключително учтиви и приятелски настроени, и нямаха нищо против да им вися на главите.
Пуснах си филмче от флашка и зачаках. След около 2 часа, се прояви дефекта със много силен пищящ звук (хората подскочиха) и се увериха в проблема.
Във сряда ми се обадиха, че са сменили main board-а, още във вторник и вече работел часове без да покаже проблем.
Взех си го още срядя вечерта, и дотук да чукна на дърво проблем няма. Вече станах суеверен и не смеех да се похваля още на следващият ден :).
Искам още веднъж да благодаря на Вас и на сервиза.
Дано от тук насетне всичко да е ОК. Колега на фона на всичките подобия на ТВта които се продават в момента по магазините си закупил сравнително добър модел просто си уцелил бройка с фабричен дефект. Неприятно , но се случва. И при мен много от нещата са от втория път. Късмет.