Здравейте,
Мисля да си закупя нов 43" ТВ и съм се насочил към Сони.
Преди да създам темата, смятам, че доста изчетох и се чудя за тези модели:
SONY KDL-43W755C|SONY KDL-43W756C - доколкото разбрах между тези няма никаква разлика освен цвета на стойката?
и
SONY KDL-43W805C 3D - този има 3Д активна функция
И 3-те модела изглежда ползват Motionflow XR 800Hz, 100 Hz панел, 755І756 май са модел 2014 или се бъркам?
От друга тема виждам, че има: "
hristoslav2
Разлики в цвета..Повече неща в 805С - 3D, SimulView като опция, DSEE "Digital Sound Enhancement Engine", 3 USB порта(2 порта в 755/756)" ...
Накратко ...
На 3Д-то не държа, а и не съм ососбен фен на активното 3Д.
Разбирам, че това са СМАРТ ТВ-ита, но незнам доколко ще ползвам функциите, които предлагат.
Има ли съществена разлика в аудиото между 755І756 и 805? Имайте предвид, че не ползвам допълнително озвучаване. Ако имате впечатления.
Държа да може да възпроизвежда филми от USB + субтитри! По възможност повече и различни формати. Някакви особени предимства на 805 пред 755І756?
Държа да има по-нисък импут лаг с идеята, че на ТВ-от ще се играят игри от ПС3 и в последствие ПС4. По въпроса за импут лаг-а попаднах на това мнение:
"novla Дa! Ѕоnу - Аndrоіd ОЅ, Ѕаmѕung - Тіzеn ОЅ. Taзгoдишнитe мoдeли нa Coни ca c виcoĸ импyт лaг (минaлoгoдишнитe 2014 ca c ниcъĸ). Taзгoдишнитe нa Coни ca c Aндpoид (+), минaлoгoдишнитe нe ca (-). Πpeдлoжeния Ѕоnу 50W805,7,8/9С ................. Импyт лaгa им e виcoĸичъĸ."
Означава ли това, че е по-добре да си взема 755І756 пред 805 или всичките са с висок импут лаг?