Нов софтуер v3.533.15 минути изтегляне,25 минути инсталация.УСПЕШНА - ура,ура.Тв-то е безжично свързано с рутера.Този път минах само с 2 цигари, да го и такова.Колко е успешна ,ще разберем утре сутринта.На всички Вас пожелавам УСПЕШНИ ИНСТАЛАЦИИ.
Нов софтуер v3.533.15 минути изтегляне,25 минути инсталация.УСПЕШНА - ура,ура.Тв-то е безжично свързано с рутера.Този път минах само с 2 цигари, да го и такова.Колко е успешна ,ще разберем утре сутринта.На всички Вас пожелавам УСПЕШНИ ИНСТАЛАЦИИ.
Тя ъпдейт го инсталирах преди седмица. Проблеми засега не виждам!
Боже колко мъка има на таз земя. Добре че не съм си купил Sony.
Мина доста време откакто бях споделила за проблема с телевизора. Все отлагахме носеното в сервиз по ред причини... В крайна сметка го занесохме в Технополис Стара Загора от където е закупен. От там го изпратиха в сервиз. След две седмици от ТП се обадиха да си го вземем. Оказа се, че го подменят с нов същия модел. На рекламационния протокол беше записана само замяната и нищо за дефекта. Съжалявам, само за това, че не мога да потвърдя дали е дефектирал видеопанел /по мнение на hristoslav2, на който напълно се доверявам/, предполагам, че е така.
Надявам се новия да е по-читав.
В повечето случаи, при дефектирал видеопанел на стар модел телевизор в гаранция - се подменя целият телевизор.
Причината често е цената на нов такъв панел(около 65% от цената на телевизор от същият клас) или липсата на съответният модел видеопанел на склад.
Аз започнах тази тема,аз ще ви кажа.
Телевизора
Sony43W805C не струва.
Няма по-муден и по-бавен телевизор.
Следя ви мненията цяла година вече и освен да се заяждате с хората ,които са се набутали да го купят, нищо полезно.
Никакви платки , никакви ъпдейти. Това е БОКЛУК. Идва ми само да кажа една позната фраза" За бога братя не купувайте".
Ами аз го имам същия и не забелязвам да е бавен или муден.
Телевизра ми от два дни през няколко секунди се разкача от домашната Wi-Fi мрежа, останалите устройства лаптоп и няколко смартфона нямат плоблем. Модема е на виваком Huawei, като пусна Wi-Fi от смартфона ми няма проблеми. Какви ли не настройки пипах по модема и не се оправя.
Изключвай му Wi-Fi-то на Хуйвея е си сложи читав рутер след него- аз никога не съм им ползвал отрочето безжично - направих опит още на времето като ми го инсталираха и като се свързаха няколко устройства умря ... и си го ползвам само като модем .
hristoslav2,благодаря ти за вниманието, макар, че за мен това е пълна тъпотия и няма оправяне.
Така,клиент съм на Тракия кабел. В началото бях с тяхно цифрово устройство,после реших и аз като мъжете с КА модул.Нищо друго няма свързано, освен безжичен интернет. И с двете устройства проблемите ги има.
Проблеми:
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО .вечер в 00.00часа превключва на AV1 (а,аз съм на "цифрова телевизия" )
ПОНЯКОГА сутрин в 6.30 часа изключва ,въпреки,че натискам произволен бутон за да не го прави.
ВИНАГИ, като го пусна,тръгва и край. Нито един бутон от дистанционното не работи. Принудих се да изтегля приложение за сони на телефона си, и с него управлявам телевизора. Интересно,че след това и оригиналното дистанционно работи.Ето .сега се връщам от командировка и познай. Не тръгва без телефона.
П.С. Ако ме питаш,защо аджеба не го върнах веднага. Ами,защото ми го продаде един приятел работещ в този магазин и за да не си изгуби комисионната.
Този пост е редактиран от zlat777; 21-02-17 в 22:33.
Телевизора в гаранция ли е ? Ако е както си го описал на един лист в кашона заедно с тв то и в магазина не е нормално да имаш такива проблеми аз не съм имал и повечето колеги не са споделяли.А твоя приятел според мен трябва да ти съдейства.Какво е един бонус пред приятелството.
Zlat77, изкарай батериите на дистанционното и го ползвай един ден само с телефона , да видиш пак превключва и изключва ли, да не би дистанционното да подава произволни команди.
Колега, това, че твоята конкретна бройка се е оказала боклук не означава, че целия модел е такъв. Това , че твоята конкретна бройка 1 година по-късно продължава да не работи не е нито по вина на Сони, нито по вина на магазина, а само и единствено по твоя вина. Разбирам, да си носил телевизора в сервиз и проблемите да са останали или нещо друго... Ама ти ни обясняваш, как си купил дефектна стока, ама не я връщаш заради комисионната на твоя приятел, ама сонито било боклук.... Направо сме странен народ ние българите...
Интересно...
Превключването в 00 часа, може да е породено от появило се някакво пренапрежение в кабела от кабелната.
Пробвай да разкачиш кабела от кабелната и да го пуснеш на ефирна телевизия в 23,00 часа и следи дали ще го направи пак.
Второто прилича на софтуерен бъг. Направи връщане на заводските настройки или студен рестарт(изключване от контаката за 10 минути) и пробвай пак.
Направи и ъпдейта до Андроид 6,0 и пиши какво става(бъди по подробен).