гледам днес на началния екран се появил линк за ъпдейт до андроид 6, но от менютата ми излиза че тв е с актуален софтуер..майтап ли си правят тия с нас?
сега чета на 4pda че ъпдейта убива моделите 43" от 2016г..та най-добре не бързайте
гледам днес на началния екран се появил линк за ъпдейт до андроид 6, но от менютата ми излиза че тв е с актуален софтуер..майтап ли си правят тия с нас?
сега чета на 4pda че ъпдейта убива моделите 43" от 2016г..та най-добре не бързайте
Този пост е редактиран от glavcho; 23-02-17 в 15:13.
Това което се е появило на екрана е само уведомление за предстоящ ъпдейт...в момента може да се изтегли от сайта на Сони....ако ви мързи и не ви се занимава...ще чакате да го пуснат "онлайн" след известно време...
Това определено е най-добрия ъпдейт до сега който са пускали....до сега не съм чул на някой да му е умрял телевизора от подобно нещо....![]()
На 4PDA няма да чуеш ,ама ще прочетеш -W800 произведени след април 2016 имат проблеми.От Сони ***** знаели за проблема.Аз за сега минах метър моят е произведен април 2016.Но го пробвах за малко сутринта, довечера ще видим кво е.
И в украинския форум имат проблем https://community.sony.ua/t5/android-tv/43w755c-multi-coloured-circles-and-reboots/td-p/2297287/page/2
Този пост е редактиран от nassko1; 23-02-17 в 17:27. Причина: допълнение
Къде може да се види ,дата-месец,година на производство на телевизора
Здравейте от около месец притежавам телевизор Sony 43w805c, много ми харесва, но има един проблем който ме притеснява. Както си работи телевизора, става черен екран с надпис "Избраната услуга е с променена честота или неможе да бъде декодирана" и след около 2,3,5 мин всеки път различно се оправя сам. Телевизията е на местен кабелен оператор.
Смени модула с друг - не се разбират добре с някои , особено ако се по-стари версии.
Виваком на сат. услугата през вграденият тунер или IPTV - ако е второто би трябвало при изход от YouTube да си на съответният HDMI вход - аз съм си настроил бутона TV да ми включва на канали от тунера, че бутон EXIT не прави нищо по различно от BACK и в крайна сметка стигам до Хоум менюто
При мен беше същото - дори и при първо пускане трудно отваряше и се налагаше даже да го вадя понякога ... и смених СА модула с по-новия дето ми е в Панасоник-а . Беше стар Смит от преди 3-4 години сигурно и сега си бачка в Панасоник-а без проблеми![]()
Явно са си претенциозни към модулите Сони, то там (Виваком сат) май няма как да пробваш с друг - нещо ъпдейт на самия модул ако има ...
В настройките на модула има обновяване на систнемния софтуер но ми изписва че не е наличен нов системен софтуер