ами то в магазина какво да им сравняваш...всички предават едно и също специално пригодено да те ошашави :) като се прибереш вкъщи и пуснеш кабелната разбираш дали и колко си се прецакал
Преглед за печат
ами то в магазина какво да им сравняваш...всички предават едно и също специално пригодено да те ошашави :) като се прибереш вкъщи и пуснеш кабелната разбираш дали и колко си се прецакал
Незнам какво е чел и гледал човека,знам че си хвали Самсунга в темата за Сони....я се опитайте да си похвалите Хюндая в някои от автофорумите в темата за Субару например....ще ви изядат живи с парцалите....:)
Ами дайте да го линчуваме, щом така правят по другите форуми:taz Нищо, че беше подтикнат да си хвали телевизора...
А така и не разбрахме защо е "най-несполучливия модел" - предполагам, че няма проблем в темата за Сони да се посочват слабостите на други марки.
Честито :Drinks: и дълго да му се радваш
...ама не трябваше да се хвалиш със Самсунг в раздела за Сони....Напълно нормално, собствениците на Сони да те атакуват - нали всяка гарга си хвали гарджето...:)
В който и раздел за определена марка да попиташ - собствениците ще ти отговорят, че техният е най-добър.
Затова има отделни теми за избор, където е по-вероятно да получиш адекватен и независим отговор...Разбира се всеки колега ще те навива за модел от неговата марка - фенщината е безпределна тук :), но пък и ти имаш акъл в главата да задаваш въпроси и да анализираш отговорите, след което да направиш окончателният си избор.
Прав си...обаче,нека новоизлюпения Самсунг юзер първо да се обоснове точно с какво корейската му пръчкотояга превъзхожда многократно Сонито,и понеже съм убеден че едва ли ще успее да го направи,предлагам да преминем към публичен линч....:-memnon.....след това ще ти разкажа защо сервизите са пълни предимно със Самсунг 5 и 6 серия....и защо техниците са направо влюбени в тази марка...:)
Внимавай само да не ме заболи от "публичния линч" ;) .Досега винаги съм залагал на Сони като марка ...но парите са си мои избора също ...а това ,че ти робуваш на дадена марка си е лично твой проблем ;) Благодаря на хората които се отзоваха и споделиха мнение относно темата...а за мен е просто телевизор без значение дали е Сони,Панасоник ,Самсунг и т.н. и съм доволен от избора си.