Знам, затова най- отдолу съм постнал как става.
Преглед за печат
Знам, затова най- отдолу съм постнал как става.
Отново благодаря, но той вече умря. Сега нито се пуска нито светва.
Здравейте,
за да не отварям нова тема на старчока Sony w809C как мога и може ли въобще да инсталирам NovaPlay?
Също и кое беше приложението което се инсталира чрез apk файл който си има собствен магазин за приложение което липсва при стандартния Google Play?
Благодаря!
ами аз оттам си свалям приложения понякога
Като цяло... много куц е Android-а при Сонито поне този модел, много неща липсват! Които дори Samsung от 2013-та ги има...
Ма верно ли? Айде малко по-сериозно сега - кое точно куца в андроида при w805? За самсунга не споря, моят е от 2006 [emoji41]
Моя 50W805C започна да сече в youtube клипове. На моменти кадрите падат до към 10. Очаквах с този медиатек да не изкара много, но не очаквах за 5г смарт функците са станат неизползваеми.
сложи си smart youtube
Сакън, не така остро! It'a SONY! :p
Да нямаш проблем с нета? Или си свързал TV по Wi-Fi?
Ако не е нито едно от горните - пробвай първо със soft reset. В случай, че не се получи - фабрични настройки и изкл. от контакта.
Сеченето се получава и от самата туба.
При мен няма проблеми с клипове в ютуб, само че съм спрял автоматичите ъпдейти на приложенията и ъпдейтвам само webview. Нета на телевизора е с лан кабел
А webview защо го обновяваш?
Защото голяма част от приложенията го използват и смятам, че докато той е обновен ще имам по-малко проблеми от това, че останалите приложения не са обновени.