Страница 27 от 74 ПърваПърва ... 17252627282937 ... ПоследноПоследно
Резултати от 391 до 405 от общо 1109
Like Tree240Одобрявам

SONY телевизори 2017

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на cable
    Тук е от
    Dec 2010

Отговор: SONY телевизори 2017

А мислиш,че Panasonic като взема панели от LG не знае какво прави ли?
    "The 55in EZ952 is rumoured to be available for around €2500 (maybe even as low as €2000, according to Masahiro Shinada, director of Panasonic’s TV business division)"
    Read more at http://www.whathifi.com/panasonic/tx...e7srjbdmoTO.99

И се отказва да прави ''висок клас'' led вече щото някой там е спал накриво ли?Всяко нещо си има логика.Ще видим на SAMSUNG Q-то(що ли и то кръстено да прилича на OLED,не знам).Ама може да си купиш,парите са си твои,всеки сам решава.
    Този пост е редактиран от cable; 04-03-17 в 18:30.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

X900E - е аналог на европейският - EX900

Sony launch A Series OLED and XE Series Ultra HD 4K TVs in UK

Цени в Испания
    LED Tv (55" a 58") Sony

4. Тук е от
    May 2010

Здравейте, някой знае ли от кой производител на IPS матрици е оборудван това Sony - KD-55XD8588? И струва ли си конкретно този модел?

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

djackomo
    LGDisplay

Поредната неприятна изненада от Sony
    Video & TV SideView : What's New - Notice regarding discontinuation of TV Programs and Video on Demand
    Sony will remove core functionality from its TV SideView app - FlatpanelsHD
    Следните функции ще бъдат премахнати на 24ти май, 2017:
    - програмен справочник
    - Най-добрите снимки (с изключение на Моята библиотека за Android)
    - Timer REC
    - напомняне
    - Bookmark
    - SerialAbTak, YouTube, PlayStation видео, Crackle, watchmi, UseeTV, PPTV, Zattoo
    https://play.google.com/store/apps/d...sideview.phone

https://nl.hardware.info/reviews/723...-alles-met-hdr

https://content.hwigroup.net/images/...920/003229.jpg

Prime impressioni su Sony Bravia OLED KD-A1: elegante e | DDay.it
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 04-03-17 в 23:21.

6. Тук е от
    Dec 2016

Помагайте.След като редактирам програмите с sony editor и съм още в програмата как да запазя направените от мен промени.В какъв формат трябва да форматирам флашката?Някой може ли да опише подробно кое след кое следва след като се отвори програмата?Каквото и да правя след това телевизора не приема променете.Въобще някой успял ли е да завърши процедурата?

7. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от djackomo Виж публикацията
    ....................................................това Sony - KD-55XD8588? И струва ли си конкретно този модел?
    .....
    Хора разни , вкусове също и щом е на пазара трябва и да се продава . Избор голям от производители и модели на цени разни . Не е лош този модел в ценовата си категория , но не е върха .
    За какво ще го ползваш предимно ?

8.  

9. Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от civica Виж публикацията
    Хора разни , вкусове също и щом е на пазара трябва и да се продава . Избор голям от производители и модели на цени разни . Не е лош този модел в ценовата си категория , но не е върха .
    За какво ще го ползваш предимно ?
    Предимно кабелна тв и филми.

10. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Има си предимствата на IPS технологията , но и недостатъци . Писано е доста , сигурно си ги чел . А и с качеството на сигнала на нашите кабеларки , каквото и да си купиш все има нещо за настройване , ако може и има възможност . При качествен сигнал е по-друго , но и рекламата за 4К HDR е убийствена . Самия тв няма такъв хардуер , вижда се , не ме разбирай погрешно , но няма всичките предимства на технологията .

- - - - - - - - - -

Едно не разбирам - защо има такива въпроси в тази тема , която е с доста конкретно заглавие ??

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от Peta Виж публикацията
    Помагайте.След като редактирам програмите с sony editor и съм още в програмата как да запазя направените от мен промени.В какъв формат трябва да форматирам флашката?Някой може ли да опише подробно кое след кое следва след като се отвори програмата?Каквото и да правя след това телевизора не приема променете.Въобще някой успял ли е да завърши процедурата?
    Нищо не правиш по флашката - нали вече си я ползвал за сваляне на списъка от тв . Като си готов даваш "save as" и там пак го ндписваш като sdb , после в тв го копираш обратно в тв , който при завършване успешно на операцията ще се рестартира.

12. Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от civica Виж публикацията
    Има си предимствата на IPS технологията , но и недостатъци . Писано е доста , сигурно си ги чел . А и с качеството на сигнала на нашите кабеларки , каквото и да си купиш все има нещо за настройване , ако може и има възможност . При качествен сигнал е по-друго , но и рекламата за 4К HDR е убийствена . Самия тв няма такъв хардуер , вижда се , не ме разбирай погрешно , но няма всичките предимства на технологията .
    Благодаря за мнението, както каза - за парите си става. А и се оказва, че е с качествен панел, мисля, че си струва.

13. Тук е от
    Dec 2016
    До svetlio1.Когато натисна 'save as ' ми изписва,че такъв фаил вече съществува и дали да продължа въпреки това, давам му 'yes' и той го запомня.След това телевизора не може да види файла.Дори и да съм си презаписал сществуващия файл телевизора трябва да си го види макар и без промяните.Ако имаш време напиши след разместването какво точно пишеш като име на файл и какво натискаш.Явно тук бъркам.Пробвах след като сваля програмите от tv-то на флашката, веднага БЕЗ ДА Я ВАДЯ да ги върна пак в tv-то тогава ги вижда и се рестартира както си му е реда.Помагайте.

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ами вероятно старият файл ти отчита - аз обикновено го изтривам след прочитане и после записвам новият sdb ... или ползвам друга флашка . Форматирани са ми във FAT32 . Изтрий старият sdb и запиши вече редактираният sdb - би трябвало да се получи.
    При изваждането на флашката и от компютъра и от тв ползвам опцията "безопасно изваждане" .

16. Member
    Тук е от
    Feb 2012
    Цитат Първоначално публикувано от Peta Виж публикацията
    До svetlio1.Когато натисна 'save as ' ми изписва,че такъв фаил вече съществува и дали да продължа въпреки това, давам му 'yes' и той го запомня.След това телевизора не може да види файла.Дори и да съм си презаписал сществуващия файл телевизора трябва да си го види макар и без промяните.Ако имаш време напиши след разместването какво точно пишеш като име на файл и какво натискаш.Явно тук бъркам.Пробвах след като сваля програмите от tv-то на флашката, веднага БЕЗ ДА Я ВАДЯ да ги върна пак в tv-то тогава ги вижда и се рестартира както си му е реда.Помагайте.
    След като редактираш списъка с програми натискаш Save и същия файл го копираш на флашката

17. Тук е от
    Dec 2016
    А когато даваш' save as' пише ли ти ,че такъв файл вече съществува?

- - - - - - - - - -

След като запазя промените и затворя програмата,ако я отворя отново и заредя програмите тогава ги виждам както съм ги разместил.При поставяне обаче в tv-то пише че операцията е не успешна.Само sdb ли пишеш или sdb и още нещо?

- - - - - - - - - -

С една дума прекарам ли списъка с програми през sony editor дори и без да размествам нищо tv -то не ги вижда вече.

18. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ако си указал директория за запис флашка с вече съществуващ списък с канали ще ти го изпише - затова и обикновено махам старият файл, въпреки, че ако му потвърдиш да запише върху него също би трябвало да няма проблеми .
    Готовият файл трябва да е XML Document с име sdb.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 27 от 74 ПърваПърва ... 17252627282937 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic 2017 за японския пазар
    От chachoto във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 14
    Последно: 08-06-19, 14:13
  2. SONY телевизори 2016
    От kod във форум Sony телевизори
    Отговори: 1640
    Последно: 01-01-17, 18:45
  3. SONY телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 866
    Последно: 02-01-16, 08:36
  4. Отговори: 0
    Последно: 25-10-10, 12:26
  5. Отговори: 4
    Последно: 27-05-08, 08:30

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе