17
49,5 кг външно тяло 17 кг вътрешно 1,64 кг фреон АПФ 7,6 тук вече прекалиха
мм красотичка и топлия дефрост гледам си е останал
На каква цена е? Има ли аспирация? Доста се развърта, за машина за 23 кв.м. тия японци какви зими имат?
Има аспирация и самопочистване на филтрите. От долната и горна клапа излизат различни температури с помощта на трв http://panasonic.jp/aircon/17feature...uble_air_flow2
Много ми е интересно с какъв компресор е този японски модел. Вероятно пак с R серията на Панасоник.
Гледам, че в Япония същия модел го продават на цена 1200 лева. В България колко струва?
Зад външното тяло.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Наистина става много естетически монтажа, но от друга страна липсата на достъп до трафа може да се окаже доста неприятно.
Винаги има достъп.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Цената в България е 2700лв. без монтаж.
Panasonic CS-226CX-W
Година на производство : 2016~2017
Напрежение : 100V 50/60 Hz
Фреон : R32
Параметри на климатика при 35°C външна температура :
Охладителна мощност : 2.2 kW / 0.4 ~ 3.4 /
Консумация : 425 W/ 110 ~ 780 /
Параметри на климатика при 7°C външна температура :
Отоплителна мощност : 2.5 kW/ 0.3 ~ 5.7 /
Консумация : 440 W / 105 ~ 1480 /
Параметри на климатика при 2°C външна температура :
Отоплителна мощност : 4.5 kW
вътрешно тяло размери :*295×798×375mm* 14 kg***
външно тяло размери :*619×799×299mm***** 32 kg
Съгласен съм,но при Сашо има мисъл при слагането на трафа.Много монтажи съм виждал на трафове,но на Сашо ги познавам веднага,пуска си аванс на кабелите и после си ги прихваща с опашки към конзолата.Много хитро но другите които монтират 100v машини не се сещат и ги пляскат където им падне.
Иначе Панасоник а е много як имал съм удоволствието да го видя в действие.
Монтаж на един японски панасоник.
Като изключим прахосмукачката на филтрите и подсветката на дистанционното, параметрите не се различават много от европейските му събратя.
Ти забележи само в каква колиба го слагат!
Всичко е фазер, ПДЧ, кори за чйца и оризова хартия. Може и да не му стигнат тези 6 Kw на макс. ако има по лют ветрец зимъска.
Те за това климатиците за тамошния пазар са с такива параметри.
Хипер инвертор за хипер топлозагуби.