Отговор: SONY телевизори 2017
Здравейте. Предстои ми покупка на телевизор. Определеният бюджет е до 5000лв. Спрял съм се на 2 модела, но ако има по-добри алтернативи съм отворен за предложения. KD-75XE8596 и KD-65XE9005. Чудя се, заслужава ли си по-големият диагонал пред по-добрата картина. Имайте предвид, че ще се гледа от разстояние към 4 метра. Виждам, че KD-75XE8596 е с IPS, което не знам по-скоро като плюс или минус да го броя? Като цяло съм доста бос в сферата и ще съм ви благодарен за помощта.
:shocked: завиждам ти, макар да си бос :BigGrin
успех с телевизора, но аз бих заложил на по-добрия панел
Цитат:
Първоначално публикувано от
PavkataG
Здравейте. Предстои ми покупка на телевизор. Определеният бюджет е до 5000лв. Спрял съм се на 2 модела, но ако има по-добри алтернативи съм отворен за предложения. KD-75XE8596 и KD-65XE9005. Чудя се, заслужава ли си по-големият диагонал пред по-добрата картина. Имайте предвид, че ще се гледа от разстояние към 4 метра. Виждам, че KD-75XE8596 е с IPS, което не знам по-скоро като плюс или минус да го броя? Като цяло съм доста бос в сферата и ще съм ви благодарен за помощта.
Който и да вземеш,няма да сбъркаш...аз лично бих избрал 9-та серия
Какво ви е мнението за актуализацията на ТВ, задължителна, желателна или ако всичко си работи нормално да не се бара:confused:. Питам защото имам горчив опит с един блу-рей на LG при което след актуализиране ми се загубиха някои функции, идея си нямам как стоят нещата при SONY. Става дума за 55XE8596, гледам че има нов фърмуер (6.267) но се чудя какво да правя и как е препоръчително евентуално да се направи чрез интернет или може и от флашка.
При Сони е почти задължително да се ъпдейтва, но както и при всички останали - прави го ръчно, а не на автоматичен режим - сиреч изключено автоматично обновяване .
Обикновено приз USB e малко по-добър вариант ... макар и да съм ползвал и ОТА ...
Свалете си отнякъде текущата и поне 1 по-стара версия на FW. За всеки случай.
Иначе е препоръчително да се update-ва от външен носител.
Аз на моето LG всичките updates ги правих през мрежата online. Защото FW е големичък и не ми се триеше флашката.
Вече съм с новият фърмуер (6.267):), по различна визия + картина в картината това са ми първите впечатления. Направих го от флашка, никакви кахъри дори настройките ми се запазиха.
така и трябва да бъде!:thumbup
Точно така,при Сони,актуализацията на фърмуера е просто задължителна,и обикновено протича без проблем...от 2015г. насам съм преживял поне 10 актуализации и винаги всичко е било ОК....:)
С кой видео плеър за андройд тв мога да гледам blu ray филм качен на HDD. Имам инсталиран VLC , но с него ми излизат отделните папки с файлове m2ts 001, m2ts 002 , а не тръгва като blu ray с менютата . Може би е до настройки или просто VLC не подходящ за blu ray .
Кое Коди пуска блу рей менюто?
Привет колеги. От няколко дена се боря с есно Sony 49XE8005... да подкарам през Servio субтитрите :( Качих и Коди ама не знам кой адон се ползва за dlna :( Някой помогне.
Благодаря предварително :)
Изпратено от моят LG-H870 с помощта на Tapatalk
как се стигаше до служебното меню на xe9005 и по точно там където е таймера за работа на матрицата?
Кога ще има Андроид 7 за моделите от 2015 година?