Отговор: SONY телевизори 2017
Здравейте,
С телевизор Sony XD8005, 55'' съм. Обмислям закупуването на Playstation...
Интересувам се дали ще е добра картината за този UHD телевизор от игри от Playstation 3 или Playstation 4, или да се насочвам към PS4 Pro?
(Ако мислите че мнението ми е за Playstation темата моля да ме извините :) )
Цитат:
Първоначално публикувано от
BGPR
Здравейте,
Интересувам се дали ще е добра картината за този UHD телевизор от игри от Playstation 3 или Playstation 4, или да се насочвам към PS4 Pro?
На този TV Sony разбира се че ще му пасне най добре PS4 Pro а и по принцип е най добрата конзола.
Цитат:
BGPR
Здравейте,
https://forum.setcombg.com/%D0%BA%D0...tml#post844564
We tested Sony's massive 77-inch Bravia A1 OLED TV (also marketed as the A1E in the USA), and also had a look at the forthcoming Dolby Vision firmware update for the company's X1 Extreme TVs including the ZD9/ Z9D, XE93/ X930E and XE94/ X940E.
The Japanese brand will announce a release date for the Dolby Vision firmware in December.
The specific model we reviewed was the Sony KD-77A1 UK version
https://www.youtube.com/watch?v=aGVqsa2oHKc
source video:[youtube.com - hdtvtest.co.uk]
WE755
Видях червено......... за първи път виждам телевизор с червено....... много добре.
Друго: писах на тези vewd дето правят софта, че ми тр. нещо за IPTV. Сега работи!
Цитат:
Dear user,
there is an app which can help you. It is called SS IPTV and it is available on your device model.
Additionally it is possible that ottplayer application will be approved on your device model soon as it is currently in moderation process.
Regards,
VMT
Не знам сега дали е писано ........ за кратък период от време изкараха 2 ъпдейта. По мрежата и през флаш не искаше. Ресетнах ТВ и тогава прие ъпдейта през USB. Като си регистрирате продукта си има откъде се сваля. Инсталира се за по-малко от минута а пишеше 15-20 минути!
На мен ли ми се струва или това работи като смартфон. Бутона за изключване изгася само екрана. За да рестартирате тр. да изключите от контакта! Някой промени ги прие чак тогава!
Може да рестартираш и със задържане на бутона за вкл./изкл. , но изключването от контакта винаги си е полезно ;)
Става дума за първоначално пускане на Sony Bravia KD-49XE9005.При пускането има разни опции- Имаш ли Андр. Телефон или таблет. Избери Wifi мрежа. Напишете Google акаунт. Как приемате ТВ- сет топ бокс или кабелен приемник през HDMI. Run auto program-търсене на налични канали, и т.н. .
Има ли нещо от първоначалните настройки , което след това не може да се коригира.
Трябва ли ако пита за ъпдейти или ъпгрейд да се направят веднага или по-късно.
Избери си език и държава а всичко останало може да се нагласи по-късно. А за ъпдейта не е задължително веднага да го инсталираш.
Цитат:
ac28
Става дума за първоначално пускане на Sony Bravia KD-49XE9005.При пускането има разни опции- Имаш ли Андр. Телефон или таблет. Избери Wifi мрежа. Напишете Google акаунт. Как приемате ТВ- сет топ бокс или кабелен приемник през HDMI. Run auto program-търсене на налични канали, и т.н. .
Има ли нещо от първоначалните настройки , което след това не може да се коригира.
Трябва ли ако пита за ъпдейти или ъпгрейд да се направят веднага или по-късно.
За ъпдейтите аз ги прявя веднага.
По принцип е хубаво да си нагласиш тези настройки отначало после да не се луташ отново из менютата.
Здравейте,
Наскоро взех 49XE8005. Страхотен :). Инсталирах КОДИ и други добавки, но мястото на телевизора което имам е недостатъчно да гледам филми с повече ГБ. Пробвах с външен хард, флашка, но Quasar не желае да да пише по тях. Флашката и външния хард ги регистрирах към тевизора. Също така им дадох / само на харда, защото флашката е малка / да могат да записват и......., нестава.
Предварително благодря ако можете да помогнете.
ако си разрешил харддиска да записва телевизора върху него то той вече е използваем единствено за запис на цифрови ТВ програми и други приложения не могат да го използват
също така имаше някакво ограничение за размера на харда, когато ще се използва за записване на ТВ програми
Здравейте имам колебания за два модела на които съм се спрял ще се използват за PC монитор гледане на филми 4К HDR и телевизия от Виваком но най вече PC. Интересува ме кой е със истински 10bit panel и хардуерен HDR и да няма ШИМ.
Моделите са 55XD9305 и 49XE9005
Благодаря на всички.
Цитат:
Ivanososs
Здравейте имам колебания за два модела на които съм се спрял ще се използват за PC монитор гледане на филми 4К HDR и телевизия от Виваком но най вече PC. Интересува ме кой е със истински 10bit panel и хардуерен HDR и да няма ШИМ.
Моделите са 55XD9305 и 49XE9005
Благодаря на всички.
И двата са с 10 битов панел
https://www.displayspecifications.co...ison/5a2315314
https://www.displayspecifications.com/bg/model/50e1ad8
Но XD9305 е миналогодишен модел.
https://community.sony.co.uk/t5/andr...9/td-p/2317591
Цитат:
apmil4ev
ако си разрешил харддиска да записва телевизора върху него то той вече е използваем единствено за запис на цифрови ТВ програми и други приложения не могат да го използват
също така имаше някакво ограничение за размера на харда, когато ще се използва за записване на ТВ програми
Пробвах и всякакви варианти които предлага телевизора. Също така съм прескочил ограничението от 32 ГБ минимално дисково пространство. Лично на мен ми трябва да прави запис когато гледам торенти директно, в този случай Quasar иска място колкото е торента, но на телевизора е ограничено. Те това ми е проблема :confused:
Цитат:
Vasilevv
Пробвах и всякакви варианти които предлага телевизора. Също така съм прескочил ограничението от 32 ГБ минимално дисково пространство. Лично на мен ми трябва да прави запис когато гледам торенти директно, в този случай Quasar иска място колкото е торента, но на телевизора е ограничено. Те това ми е проблема :confused:
Това не става от ТВ а от Коди някъде из форума имаше линк с указания, потърси по спомен мненията на колегата Eleena.
Изпратено от моят ALE-L21 с помощта на Tapatalk