Привет на всички. Отскоро съм собственик на SONY KDL-43W805C 3D LED. Не мога да се справя с гласовото търсене. Просто като кажеш нещо и нищо не се случва.Някакви допълнителни настройки?
Привет на всички. Отскоро съм собственик на SONY KDL-43W805C 3D LED. Не мога да се справя с гласовото търсене. Просто като кажеш нещо и нищо не се случва.Някакви допълнителни настройки?
На тъчпад дистанционното ли говориш?....
Ако си с него,първо трябва да го сдвоиш с телевизора:настройки>мрежа и аксесоари>настройки на тъчпад дистанционно>сдвояване на тъчпад дистанционно>да
Естествено,преди това си включи и блутута на телевизора....
- - - - - - - - - -
Благодаря,върнах си стария скин както ме посъветва и сега съм вече спокоен....с новия нещо не можах да свикна,,,
- - - - - - - - - -
Това си e официалната версия,има я от вчера в google play...сега я проверих ,и естествено там коментарите са супер негативни относно новия скин
Този пост е редактиран от iveto; 02-02-17 в 16:00.
Изобщо нямам на представа къде и как трябва да се говори.Малко по-подробно,ако обичате
С дистанционното, което върви с ТВ-то ли си? Ако е така, гласовата функция не работи. Безплатният начин е да си инсталираш приложението Video & TV SideView и Video & TV SideView Voice на смартфона.
Този пост е редактиран от eleena; 03-02-17 в 00:34.
Колеги,споделете дали тези очила https://www.technomarket.bg/aksesoar...02-xc-09127238 са съвместими с Bravia 2015 W80C,че оригиналните ми идват скъпи
Те са съвместими ама едва ли ги има - виж в ebay .
Нещо не мога да се оправя с това KODI и инсталирането на добавки ... Днес най-накрая ми остана време и го инсталирах, но Exodus (че и други добавки) нещо срещам затруднения да инсталирам ... стигам до стъпката " Изберете Install from zip file" и ... толкоз - никъде не виждам Install from zip file ... някой да ме насочи, че леко се изнервих
п.п. Пфу , мамка му , трябваше да върна старата тема, че да ми се появи ... оправих се де
Този пост е редактиран от svetlio1; 03-02-17 в 01:49.
И аз така...върнах си стария скин,че с новия е ужас...оправи ли се с Exodusa?
Инсталация на Exodus в Kodi (XBMC) | vGuides.net : IT статии, ръководства, съвети, уроци, новини
Горе в ляво има една кутия с отворен капак, че там вътре. На мен пък новия интерфейс ми е по- удобен.
Този пост е редактиран от eleena; 03-02-17 в 18:31.