Първоначално публикувано от
TUISTERa
Здравей, не знам какъв отговор очакваш на въпроса дали покупката е била добра

Ако питаш в темите за самсунг ще получиш коренно различен отговор от темите за сони

Нормално е, когато сравняваш картина на сони с картина на самсунг нещата да не ти изглеждат наред. На мен не ми изглежда наред картината на самсунга когато и да я видя, като не казвам, че е лоша. Причината е 10 години сони пред очите

Относно настройките на картината - Настройките се правят, като си избереш някой режим и го промениш. За предпочитане потребителския, но може да стартираш от някой друг, готов , да си настроиш картината както ти харесва и чак тогава да направиш същите настройки на потребителския режим.
Аз си ползвам спортните настройки, а съм си направил потребителския максимално тъмен и по нощите превключвам на него за да не преча на жена ми и малката, че това чудо свети като фар.
Проблема с мазането ли е настройката която търсиш или нещо друго? Имаш чувството, или леко маже на хд-тата? Не си казал на кой оператор си, някой друг дали вижда това нещо, което виждаш ти? Когато смениш режима на картината на друг променя ли се мазането?
Опитай с тези настройки -
линк