Здравейте, колеги!
Има ли някакъв начин да инсталирам HBO GO?
Здравейте, колеги!
Има ли някакъв начин да инсталирам HBO GO?
аз го инсталирах на w805 - свалих приложението от 4shared.com на флашка и от нея го инсталирах на тв-то. проблемът е, че след инсталация иконата не излиза в основното меню и стигам до нея с ES file explorer чрез "приложения" в ES file explorer.
Свали си от маркета Sideload Launcher,и ще стигаш по-лесно до него...![]()
Или с корекция на арк файла:
SONY Android TV (2015) - Обсуждение - 4PDA
Може ли линк към апк-то?
- - - - - - - - - -
Така, така дръпнах HBO GO Bulgaria apk.
Подкарах го, но не съм доволен от картината и това, че нямаш пълен контрол над менюто, но бива.
Уж андроид, а то няма приложенията, които искам дано един ден се сетят да напишат едно HBO GO.
Всъщност ти приложението си го подкаралЗначи си го има приложението, просто не е писано за телевизори. Но това че има андроид телевизора ти дава възможността да пуснеш приложението, без значение дали е за телевизора. Същия ефект го има и при таблетите и при телефоните, но там не се оплакваме, че не било андроид нали ?!? Интересни хора сте ... Като искаш андроид телевизор, купи си една безжична мишка, та да не ти е проблем. Хем андроид да е , хем само с дистанционното да го управляваш... Решение на ХБО е да НЕ направят приложение за телевизора, а не на сони или на който и да е друг разработчик... Пиши им на мейла какво не ти харесва в телевизора, може и да се вслушат в това... А дали можем на тизена да сложим приложение което не е за него ?!? Ами на уебос ?
С тази е още по-лесно,въпроса е на кой,колко му се занимава
https://forums.geforce.com/default/t...o-android-tv-/
Ти още малко, ще ми се скараш бе приятелю!
Отивай някъде другаде, да си избиваш комплексите...тука изразих мнение, че не съм доволен от адроида на телевизора, а не от самия телевизор.
Оказва се, че е най- лесно с App Cloner
App Cloner - 4PDA
HBO GO адаптира качеството на видеото към интернет връзката...това обяснява защо не си доволен от картината....
IMAG3452.jpg
- - - - - - - - - -
Добре,и след като се клонира..какво става? Като се инсталира клонинга на телевизора,пак не излиза в главното меню?..или бъркам някъде?...
Нито ти се карам, нито имам такова намерение. Подкара ли програмата ? Подкара яАндроид ли е ? Андроид е
Бъгав ли е ? Бъгав е
По какво се различава от телефона ? По количеството бъгове и размера на дисплея
Ако имаш тъч скрийн ще разбереш , че няма разлика между двете, можеш и един нова ланчер да си сложиш дори...
Проблема идва от управлението от дистанционното (което се решава с безжична мишка) или от хардуера на телевизора. При мене няма приложение което да не съм поискал и да не съм си пуснал... Това е "свободата" предоставена от андроида, носеща със себе си и голямо количество бъгове
Наздраве
http://atvlauncher.trekgonewild.de/index.php
От тука работи при мен безпогрешно. Намери си картинките които искаш да виждаш в менюто на телевизора. Инсталирай новосъздаденото приложение СЛЕД оригиналното. После при ъпдейт на оригиналното продължава да си излиза в менюто
Този пост е редактиран от TUISTERa; 25-01-17 в 16:58.
Значи,направих всичко както си го обяснил,наистина,картинката излиза в менюто на телевизора,но при стартиране ми излиза това: IMAG3455.jpg ,иначе от оригиналното си тръгва без проблем.
Какво имаш предвид,като казваш за ъпдейт на оригиналното приложение?..
Трябва да чекнеш в настройките на програмата в секцията "Android Wear& TV" ->leanback launcher и enable TV version. Няма търсене на иконки, автоматично ти я създава, можеш да изтриеш оригиналната след това, можеш и да архивираш, има и куп други неща, които можеш да префасонираш.
За всички останали, които не са се справили -
Стъпка едно - Инсталирате официалното приложение HBO GO за андроид - сваляте от =ТУК =
Стъпка две - Инсталирате модифицираното приложение HBOGOFORTV върху официалното - сваляте от =ТУК=
След инсталацията в google play store може да ви излизат ъпдейти за официалното приложение, няма проблем да ги инсталирате, приложението би трябвало да продължи да си работи.
Тези, които вече имате инсталирано хбого е нужно да изпълните само стъпка 2
Какво прави приложението от стъпка 2 - добавя нужната информация за да се разпознава приложението като за телевизор, нужния банер за да излиза в менюто, както и нужната иконка. Не модифицира оригиналното приложение.
Нямам код за хбого и не мога да тествам картината при мен.
Този пост е редактиран от TUISTERa; 25-01-17 в 22:12.