Забравил съм, но добавката за субтитри от SUBSAB и UNACS от хранилището на Мартин работи със сигурност - два варианта са, може да ги инсталираш само тях и да пробваш.
Забравил съм, но добавката за субтитри от SUBSAB и UNACS от хранилището на Мартин работи със сигурност - два варианта са, може да ги инсталираш само тях и да пробваш.
Sony 1, пробвай за последно плеъра Archos, има го в гугъл плея на Тв -то. При мен отваря всички папки от компа, даже и тези, които не са споделени.
eleena, ще пробвам твоя вариант с Archos.
gogogogov, ставаше въпрос за по големите файлове които са над свободната памет на тв.
podredko, допълнителните субки наистина качиха бройката на филмите които могат да се гледат с превод.
Досега инсталирах субтитри на КОДИ от тук (но само zip файловете работят) https://poleznobg.com/%D0%B1%D1%8A%D...B7%D0%B0-kodi/ имах и тези но трябва да се направи регистрация в сайта и след това в КОДИ https://troypoint.com/how-to-add-sub...талирал съм и този адон с 4к филми от тук https://www.wirelesshack.org/how-to-...di-add-on.html
На няколко филма които досега нямаха субтитри, с новите добавки за субтитри 7 на брой общо станаха, излезнаха НО ТРЯБВА РЪЧНО ДА БЪДЕ ВЪВЕДЕНО ИМЕТО НА ФИЛМА за да излезнат субтитрите .
Който иска нека си инсталира Magic Dragon с тези добавки за субтитри и наистина ще гледа 4к филми с субтитри.
Благодаря ви колеги за помоща..
Този пост е редактиран от sony 1; 02-10-18 в 01:24.
Ръчното въвеждане в търсачките за субтитри се налага ако видео файловете са със "странни" имена.
На СОНИ тв има ограничение (забрана) за запис на външен хард/флаш драйв, вероятно софтуерно. Дори и само за гледане с Елементум се изисква някакво пространство за "буфериране", а вътрешната свободна памет на телевидзора е крайно недостатъчна. Може да се гледа, примерно само епизод от сериал, ако големината на файла е под 1ГБ.
Напротив, сваля се временен файл, който се възпроизвежда. Т.нар. "буфериране".
Мисля, че в настройките на ЕЛЕМЕНТУМ има избор на папка отделно за "буфериране".
Може да се гледа/сваля филм с Елементум/Куасар само колкото е свободната памет в момента на телевизора.
Тези добавки не са като КОДИ където филма се стримва,а се сваля целия филм и затова може да се гледа филм само колкото е свободната памет. Говоря за тв. Сони
Доста си играх преди няколко месеца с тези добавки.
Този пост е редактиран от sony 1; 02-10-18 в 13:10.
Абе това 4к от тия сайтове как го гледате? 4к-то с добро качество сече на 100 мегабитова мрежа, сервирано в лан-а. От интернет не зная, може би е с нисък битрейт.
Днес на тв СОНИ с вътр.памет 8,2гб и свободна 0,1гб с КОДИ добавка ЕЛЕМЕНТУМ гледах ДЕДПУЛ 2--12гб 1080р,с торент или лровайдър РАРБГ по-вече от 10мин.без субтитри без да спира.Когато спра накой филм ЕЛЕМЕНТУМ пита да ли да продължи тетленето и да ли да изтрие изтетленото.Интернета ми е 50.Свободна памет май не трябва.
След логване с името и паролата на компа в Shared folders (SMB) видя папките на компа и филмите тръгнаха без проблем както и субките но 4к филмите ги сече много и не могат да се гледат.
- - - - - - - - - -
Наскоро бяха счупили Елементум и явно са го променили.
Това е добра новина.