Отговор: SONY телевизори 2018
  Здравейте, предстои ми закупуване на тв. Мога ли да помоля за мнение, за модел Sony KD-49XF8577. 1700лв в техномаркет. Мога ли да взема нещо по-добро за сходна цена, има ли проблеми, които са известни към момента. Ще го използвам най-вече за Plex сървър и гледане на футбол, имам и домашно кино Sony към него. Разочарован съм от телевизорите на самсунг, защото през годините направиха телевизора неизползваем с ъпдейти и изтриване на различни приложения, които ползвах, затова се надявам при андроид ос да няма такива долни номера.
 https://www.technomarket.bg/televizo...ed-tv-09166837

Благодаря предварително!
  Аз съм с 49xf8505,доволен съм, покрай него чета доста и мога да кажа че е най-доброто за тази цена. Е има и 49XF 9005 който е по-добър, но и доста по-скъп, като доста смело навлиза в зоната на оледите като цена.
  В емаг.ро предните дни хф9005 беше 1804лв
  Някой ще ми каже ли как се махаше лентата с препоръчаните приложения, че забравих :confused:.
   Здравейте! Моля за помощ--SONY KD-55XF7596  или SONY KD-55XF7077- има ли някаква съществена разлика между двата модела и кой е за предпочитане на сходна цена. Ще се гледа кабелна тв, филми от флашка и мачове /спорт/. За тия пари има ли нещо по- добро? Моделите имат ли ШИМ? 

Вземи си XF7596 с Андроид ОС

Няма PWM (Шим)
  Привет.получи се следният проблем при моят SONY 43 XE 8005.Не действа нищо на дистанционното ... дори не мога д го спра.Изключвам го от контакта реално го рестартирам но нищо после.
  Като начало,първо смени батерийте на дистанционното с нови...
  Това е първото нещо което направих.Не е от там.Като включа и изключа външният хард диск веднага се включва ES File Explorer но не може да се включва нищо от дистанционното.
  Деинсталирай  ES File Explorer

И никога не го дръж инсталиран на телевизора.
  Това не е проблем .... въпроса е защо не действа дистанционното.Има ли на тв то меню примерно от там да се пробва да сменя нещо ... от дистанционното не става нищо.Май ще трябва да го нося в Техномаркета.
  Дясно отзад на тв има бутони провери от тях дали работи
  Аз отзад в дясно(срещу телевизора) имам копчета за вкл. изкл., меню и подобни. А това за файл експлоръра защо, на мен стои инсталиран от бая време.
П. П. Сони ме е изпреварил със секунди.