Отговор: SONY телевизори 2018
Експлоръра прави бъгове и не се държи инсталиран на тв.
Върши се работа с него и се деинсталира.
Довечера инсталирам обновлението на да плаер и го махам, дано да няма чести актуализации. Писах на разработчика да го направи видим и за телевизори, а дано.
Как ще върне заводските настройки , след като не му работят бутоните и дистанционното?
Цитат:
Първоначално публикувано от
felipe
Довечера инсталирам обновлението на да плаер и го махам, дано да няма чести актуализации. Писах на разработчика да го направи видим и за телевизори, а дано.
Новия Да плеар не работи ли на андроид тв.
Цитат:
mustasi
Как ще върне заводските настройки , след като не му работят бутоните и дистанционното?
Не е написал все още че не му работят бутоните на тв.
1 Прикачен файл(ове)
Цитат:
sony 1
Не е написал все още че не му работят бутоните на тв.
Беше написал "ако не работят бутоните му върни заводските настройки"
Сега видях че си го редактирал
Прикачен файл 29442
Цитат:
gogogogov
Новия Да плеар не работи ли на андроид тв.
Работи, ама инсталиран през флашка с помоща на файл експлорър. Иначе за телевизора не е видим в гугъл плей и съответно не се актуализира.
На стария вариант картината на тв беше лоша-ДА плеар.
А, лоша, не е бе, добре си е. Поне на мен ми харесва. Единствения проблем е че на едно от ейчбиотата отстрани остава по един см екран без образ.
Интересно дават актуалният фърмуер за XF9005 - 6.5629 а го продават с 6.5631:).
https://www.sony.bg/electronics/supp...d-/kd-55xf9005
Цитат:
sony 1
Дясно отзад на тв има бутони провери от тях дали работи
Взех дистанционното на тв и отидох в Техномаркет за да се пробва на друго Сони.Оказа се че дистанционното не работи.Сега понеже не влизало в гаранцията трябва да се поръчва ... което ще отнеме сигурно месец за доставка.Ама няма какво да се прави.Добре че съм на Булсатком...
п.п Копчетата на тв работят.
Свали си на телефона приложението Video&Tv SideView,и го ползвай за дистанционно,докато ти пристигне новото...
Цитат:
iveto
Свали си на телефона приложението Video&Tv SideView,и го ползвай за дистанционно,докато ти пристигне новото...
Благодаря ти.Инсталирах го .... работи си перфектно.
Цитат:
felipe
А, лоша, не е бе, добре си е. Поне на мен ми харесва. Единствения проблем е че на едно от ейчбиотата отстрани остава по един см екран без образ.
Обнових ДА плеара от АПТОИДЕ без ТВ.Инсталирана е на ТВ.Картината да речем че става,като на НОВА ТВ е.За малкото време на ползване не искаше 2,0лв.Имаше много реклами.На Гугал плей искаше пари.Спря ми обаче EXODUS TV инсталирана е извън коди.