Отговор: SONY KD-55XE8577 - Запис на външен HDD
[QUOTE=Slusatel;882002]Какъв е проблема след като си изгледам филма да го изключа от тв , да няма да му се изтърка USB - то ? Вечно ли трябва да е включен тоя хард ?[/QUOTE
Няма никакъв проблем да си го изключваш и включваш когато пожелаеш разбира се,но нали смисъла е да записваш нещо веднага,просто с натискане на копчето на дистанционното,или да настроиш таймера ,когато не си в къщи или нещо което го дават много късно например...всеки път,ще включваш диска ли? При мен диска не е изключван от 3 години,ползвам го само и единствено за запис от телевизора....
Предполагам ,че телевизора ти не е монтиран на стената,след като нямаш проблем с непрекъснатото,вкл. и изкл. на диска?...
Идеята ми беше да гледам филми с размери 40-50 гб, и понеже не мога да запиша и гледам на момента , да си стоят 3-4 филма , докато имам време за тях. Това прави 150 - 200 гб примерно и такава флашка нямам , а SSD струва 200 +++ лева. Едва ли има нещо , което бих записал от тв , не съм ъплоудер в Замунда.
В твоя непретенциозен случай вземай най-евтиния диск.Ако се скапе купуваш друг и т.н.
SSD 120GB е 60лв, 240-120лв. и едно преходниче за 7лв. няма ли да стане.
Предимството на SSD спрямо HDD е много по-малкото време за достъп.Това предимство е безсмислено при запис/четене на филм от телевизор на SSD. И какъв е този преходник за 7 лв?
1 Прикачен файл(ове)
Днес гледам при румънците 1ТБ - 90лв , 2ТБ - 130лв , 4ТБ - 160лв ... какво толкова го мислите - като се скапе - нов .
Не е въпроса за 100 левчета за харда , въпроса беше става ли. SSD 250 гб си имам на компа и знам колко струва. Най-добре да си купя явно още едно SSD и да ми играе флашка.
То гледам има и некви китайски флашки по 2 ТБ за 13USD .. кво им плащаш и колко ги бива.. знам ли?
Тези номера са по-стари от тези на телефонните измамници.
Цитат:
Първоначално публикувано от
nikolov333
То гледам има и некви китайски флашки по
2 ТБ за 13USD .. кво им плащаш и колко ги бива.. знам ли?
https://technews.bg/article-97415.html
Ха..аз очаквах, че са изтървали една цифра пък те две..;)
Цитат:
iveto
това е новина отпреди година и половина
Цитат:
apmil4ev
това е новина отпреди година и половина
Да,така е,но цената си остава почти същата.....:)
Ето ви едно предложение за флашка 1/2 терабайт----> Transcend TS-CM80S + 512GB SSD ADATA Ultimate SU800 за 274лв.
- - - - - - - - - -
Или за 1 терабайт + 1TB SSD ADATA SU800 идва към 521 лв.