моето Сони съм го ъпдейтнал ( първото нещо което направих като го включих ) не виждам и връзката с качеството на картината и андроида
моето Сони съм го ъпдейтнал ( първото нещо което направих като го включих ) не виждам и връзката с качеството на картината и андроида
Ами то тв-то е андроид с приложение телевизия , което задвижва цялата железария.Нещата не са разделени на две , видиш ли сега половината е тв половината андроид.Всичко е софтуер , ограничен само от възможностите на "железарията" и човешкия интелект.
Не съм имал промяна в картината при никой ъпдейт ...![]()
Пък как би следвало да знаеш кой ще е последен и кой предпоследен ъпдейт, че да спреш на него ... сигурно и в Сони не знаят![]()
Стига сте вярвали на подобни небивалици ъпдейтите нарочно разваляли картина телевизор и какво ли не, някой от ръководството на Сони бил го споделил на някой си и той го казва в някой форум
Тук и в този форум имахме същия случай на продавач консултант от някоя техно верига на който му казал някой си от Самсунг че всичките им матрици били 8 бита а не 10 бита.![]()
Svetlio1
Ами като не знаят какви ги забъркват , да отключат Recovery menu-то си. А не когато задам в adb командата adb recovery , да се рестартира и да виждам сив празен екран. Като са толкова "загрижени" за клиентите си може преспокойно да предоставят опцията за връщане към предходна версия на фърмуера ,както филипс например.
- - - - - - - - - -
Sony1
Аз вярвам на очите си (все още). И нито някой консултант , нито човек споделил мнение в някой форум може да ме убеди в противното , просто търся разумното обяснение. Катината разбира се е субективно усещане , а ограниченията за запис и редактиране на външен носител сигурно пак са само "в моя теюевизор"
Ограниченията са друг въпрос.
Не ги сравнявай с картината.