Отговор: SONY телевизори 2019
Вероятно при изключването или включването, без да искаш си натиснала бутона TV/Radio
И на мен ми се е случвало, мисля че няма място за притеснение.
Здр на всички решил съм да си взема sony kd-49xf8505 какво ви е мнението за него ,ще го ползвам с пс4 и искам да се възползвам от 4к и hdr който предлага.
Имам го същия модел, но е 65 инча. Телевизора е със 100 херца матрица ips.Не е изобщо лош избор.
Препоръчайте модел на Сони до макс 2000 лв който да има локално затъмняване понеже на този който се спрях sony kd-43xf8577няма .Не мога да се ориентирам коя специфика отговаря за това така че ще съм благодарен за помоща.
Цитат:
Първоначално публикувано от
decho1
Здр на всички решил съм да си взема sony kd-49xf8505 какво ви е мнението за него ,ще го ползвам с пс4 и искам да се възползвам от 4к и hdr който предлага.
На правилния път си..преди месец взех същия..уникален е. VA - матраица.. униклани цветове. Ако му пускаш HD сигнал няма да спреш да сенаслаждавашна картината. Ъглите на гледане са големи.. почти неможеш да хванеш разлика с IPS АНАЛОЗИТЕ. Абе за 1100 лв го взех.. да обърнеш светапо добъър не може данамеиш за тези пари. Това със HDR-a не очаквай чудеса..там от 2000 бона тръгваш ако искаш. Но не ти и трябва.. най важното богати плътни цветове, ясни образи,контрастна и детайлна картина. Този телевизор ти ги дава тези неща замалко пари
Аз имах същия модел но го върнах, имаше много неравномерно черно. На тъмни сцени чак дразнеше докато гледах филми. Всички 4К са HDR което значи че подвсетката ще ти е усилена за да се насладиш филма и от там проблема с неравномерната подсветка. Ако намериш 49XF9005 няма да имаш ядове.
Актуализация на фърмуера за Android TV на Sony от 2015 – 2016 г. (X94C, X93C, X91C, X90C, X85C, S85C, X80C, S80C, W85C, W80C, W75C, X830C, XD94, XD93, XD85 и SD85 Series) – Започва на 26 юни 2019 г.
https://www.sony.bg/electronics/supp...icles/00229299
https://www.youtube.com/watch?v=kLJLaX4G4vM
За съжаление само общи приказки. Никакво описание на използваният хардуер и софтуер, тестове с диаграми, времетраене на калибрацията за отделна бройка на поточната линия.
Здравейте! Взех си SONY KD-55 AF9 и ме интересуват настройките на картината.
Ще съм ви благодарен и ако споделите впечатления от модела.
Еее изчакай малко да се наработи
иначе честито за покупката - тайничко ти завиждам :thumbup