Отговор: SONY телевизори 2019
Здравейте Сони маняци.
След фиаското с Hisense реших да дам малко повече пари но да няма драми с ТВ-то.
До сега телевизорите са ми били 49 инча. Смятам че е добър размер за пространството в хола. Съответно гледайки новите модели на Сони се спрях на 49XG9005. Освен че е с по-слаб процесор от флагмена на средната категория XG95 (не стига бюджет за него) и липсва някаква Audio опция, друга разлика не намирам.
Да де, ама гледайки че XF9005 ще го има и тази година а като параметри и картина изглеждат сходни, почвам да се замислям. Реално има място за 55. Няма ново дистанционно и Google Assistant но другите опции са там (мисля). Цената е сходна (в емаг XG9005 е намелен) с тази на XF9005.
Та така де...тук идва дилемата? Размер? Последни бройки? Мощност?
На всичкото отгоре и заглеждам Samsung Q70RA. Цената е по-висока с ~300 лева но се конкурира.
Всякакви съвети ще са дълбоко оценени :)
Ако ще е Сонито вземи XF90
XG90 тази година е по нисък клас от XF90
Единствено сходeн e XG95.
пак ще напиша- вземи най-големия диагонал, който можеш да си позволиш
Ами хвърлих се на XF9005. Беше с 12% отстъпка и 0% лихва през БНП. Стори ми се добра оферта. Последни 2 бройки бяха та се надявам да не е пипан. Имаше отделено разопакован за 1800 та това ме кара да си мисля че този трябва да е чисто нов.
Стискам палци.
Цитат:
Първоначално публикувано от
tvbe
Ами хвърлих се на XF9005. Беше с 12% отстъпка и 0% лихва през БНП. Стори ми се добра оферта. Последни 2 бройки бяха та се надявам да не е пипан. Имаше отделено разопакован за 1800 та това ме кара да си мисля че този трябва да е чисто нов.
Стискам палци.
И аз поръчах с 12% идва на 1847. А разопакованите са 1800. Ще стискаме палци.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Ахаха да, айде да видим. Ще пиша като дойде и го пусна.
И разопакованите свършиха, най-вероятно ше ни изпратят такива.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Надявам се да не си прав. Бяха 3...ти си взел, аз взех и сега има 1 последна бройка.
Може би някой е решил да спести 50 лева :)
За да се свърже някой с телефона си трябва да му разрешиш от телевизора.
wassl
https://forum.setcombg.com/images/st...ser-online.png
Да не би да се бъркаш когато чужд телефон иска да се свърже с телевизора ти и се показва екран за свързване докато ползваш телевизора ? На мен ми се случвало доста пъти и решението е изключване на Блутут настройката от менюто на телевизора.
https://www.lesnumeriques.com/tv-tel...1511/test.html
Имам съмнение, че французите не са си рекалибрирали колориметъра SpectraCal C6-HDR и от там идват разминавания в замерванията.
Като правило всяка година колориметърът се изпраща по куриер до производителя за рекалибриране. Цветните филтри все пак се износват.
Здравейте,
Някой да си е купувал от тазгодишните XG85 и да има поглед върху него ? Видях вече, че всички се редят да изкупят каквото е останало от XF9005 и само него препоръчват.
Поздрави,
Явор
Няма нужда да бързате да изкупувате XF9005. Бройки ще има, защото модела продължава да се произвежда и тази година.