Отговор: SONY телевизори 2019
Благодаря много за щедрото предложение и при възможност от твоя страна бих се възползвал, стига да не те ангажирам твърде много. По твоя преценка може да направите някакъв тест и да споделиш чисто като потребител резултата.
Относно "втелясването" - как да не го вземе под предвид човек /питай колегата "gen66" кви драми с неговия XF 9005/ като на тестовете blooming-а греее като като дъгова електровълна след заварка с КРА-КРА без маска:yikes:081:
Цитат:
Първоначално публикувано от
JKanchev
Благодаря много за щедрото предложение и при възможност от твоя страна бих се възползвал, стига да не те ангажирам твърде много. По твоя преценка може да направите някакъв тест и да споделиш чисто като потребител резултата.
Относно "втелясването" - как да не го вземе под предвид човек /питай колегата "gen66" кви драми с неговия XF 9005/ като на тестовете blooming-а греее като като дъгова електровълна след заварка с КРА-КРА без маска:yikes:081:
Може да, ако имаш някакво клипче или знаеш кой е теста може да кажеш.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Цитат:
JKanchev
Аз съм с xf 9005 и вече изобщо не му обръщам внимание на bloominga. В началото ми беше терсене, защото при старата ми плазма нямаше такива проблеми. В момента се кефя на телевизора и хич не ми дреме, така че не мисля, че е болка за умиране.
Sony 55XF9005
Цитат:
JKanchev
В тази връзка може ли да ми предоставите линк с тест относно blooming-а ако евентуално попадна на мострена бройка на XG95?
Основният въпрос е:
Колега тествал или вече собственик на модела Sony Bravia KD-55XG9505B би ли споделил поне мнение, а най-добре потребителско впечатление относно проблема с т.нар. blooming или Local Dimming?
Цитат:
javorenator
Може да, ако имаш някакво клипче или знаеш кой е теста може да кажеш.
Тук е момента някой колега да се включи като предостави по-добър тест от този:
https://www.youtube.com/watch?v=zO3u7kJi47k
Здравейте,купих си сони KD 49 XG 8096. В началото имаше екранна клавиатура но впоследствие изчезна.Изключвах го от контакта,нулирах го на заводските настрийки,но се появява.Ако може някой да помогне ще съм благодарен.
Цитат:
vatla
Здравейте,купих си сони KD 49 XG 8096. В началото имаше екранна клавиатура но впоследствие изчезна.Изключвах го от контакта,нулирах го на заводските настрийки,но се появява.Ако може някой да помогне ще съм благодарен.
Ако имаш включени безжична мишка или клавиатура, махни ги. При мен от време на време изчезва, когато имам външна клавиатура K400 включена. Ъпдейтни си приложението от Google Store, ако не е вече.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ъпдейтнал ли си телевизора ?
Горе вляво на първоначалния екран до микрофона показва ли се клавиатурата както на снимката ?
https://i.postimg.cc/gnzh2Vck/20191012-215006.jpg
Не ми се показва клавиатура като на снимката
Влез в настр. и намери клавиатурата и пробвай с настройките
Не мога да влза в Google Store защото не съм се логнал,а не мога да се логна защото нямам клавиатура
- - - - - - - - - -
Влизал съм в настроиките - на мнгоезична съм
Направи му хард ресет на телевизора явно се е бъгнал сериозно. Не го бъркай с обикновеното връщане на заводските настройки.
Преди това му разкачи абсолютно всичко, кабели за нета и там каквото си му закачил.
А как се прави хард ресет
Пробвай с рестартиране на Андроида. Изкючваш от дистанционното но при самото изключване задържаш копчето докато ТВто загасне (трябва да го държиш около 5-10сек)
С зеления бутон на дистанционното ли?