Отговор: Коди, настройки и добавки
Здравейте,знам как да инсталирам добавки в Коди.Пробвах много пъти с добавките на Мартин,но не мога да подкарам Арена или 2-те Замунди.
Някой добър човек ще сподели ли какво точно трябва да се инсталира?
От мен една добавка за спорт : https://koditips.com/sport365-kodi-live-sports-streams/ . Руските стриймове са с най-добро качество.
Цитат:
Първоначално публикувано от
sony 1
Смъртоносни Машини (2018г.)
И двете му субтитрита не могат да се свалят нормално.
Сега го пробвах през телефона и не ги зарежда. Направих го на Unacsfile и ги зареди.
Инсталирай си Елементум за да ползваш Замундите
https://www.addictivetips.com/media-...m-kodi-add-on/
За изтегляне на фаил.
http://elementum.surge.sh/
- - - - - - - - - -
Цитат:
Nikito82
Сега го пробвах през телефона и не ги зарежда. Направих го на Unacsfile и ги зареди.
А с WinRar свали ли ги ?
Цитат:
dudi4ek
Здравейте,знам как да инсталирам добавки в Коди.Пробвах много пъти с добавките на Мартин,но не мога да подкарам Арена или 2-те Замунди.
Някой добър човек ще сподели ли какво точно трябва да се инсталира?
От мен една добавка за спорт :
https://koditips.com/sport365-kodi-live-sports-streams/ . Руските стриймове са с най-добро качество.
Елементум инсталираш ли? После в добавките на арена и замунда задаваш ли от него да се гледа?
- - - - - - - - - -
Не съм го напрсвил още с уинрар, че съм на работа
- - - - - - - - - -
Ако не тръгне елементум в настройките му, на download path задай папка от паметта на телевизора.
Благодаря.Точно с Елементума е проблема,непрекъснато крашва.Интересуват ме настройките на Елементум и на Елементум Бърст.
Относно Елементума, в настройките на самата добавка трябва да се промени Download path в нова папка. Имаше и нещо с Proxy настройките, но не помня какво беше.
Благодаря.На лаптопа се получи,сега ще го тормозя на H96 max.
Цитат:
sony 1
Добър вариант е на колегата ZeroColdX, пуснах няколко филма и отвори повечето субтитри.
Настр. на RAR: отваря се RAR, слага се човка на папка Movies(избрах си тази папка) след това се кликва върху папките с стрелката нагоре(горе в десния ъгъл), отваря се меню в което трябва да е името на папката /storage/emulated/0/Movies клика се върху ОК, затваря се приложението, отваря се Коди избира се филм, субтитрито, отваря се RAR, слага се човка на фаила на субтитрито клика се върху папките с стрелката нагоре(горе в десния ъгъл) отваря се меню, клика се върху Папка за файлове вътре се избира /storage/emulated/0/Movies клика се ОК, натиска се бутона на д/у Back докато се върне на менюто за субтитрите в Коди, влиза се в Преглед за субтитри > Външна памет намира се папка Movies и вътре е готовото субтитри на филма, клика се върху него и филма тръгва със субтитрито.
Но не клонирам приложението нещо се бъгва.
Аз като дам на преглед на суб, изобщо не ми излиза менюто за външна памет
- - - - - - - - - -
Сега и на телефона пробвах и в менюто не ми излиза външна памет, за да намеря папка movie
При мен на Exodus се показва по тоя начин.
Ти пробваш от други добавки сигурно.
Е как от други добавки?
- - - - - - - - - -
От коди през елементум, няма други добавки
Exodus от Elementum ли е ?
Някой може ли да ми каже от къде да изключа автоматичния ъпдейт на Коди, като същевременно добавките да продължат да се ъпдейтват автоматично? Мислех, че съм го направил, но вчера се ъпдейтна до 18.1. Ако ще се ъпдейтва, искам да е по мое желание.
Цитат:
sony 1
При мен на Exodus се показва по тоя начин.
Ти пробваш от други добавки сигурно.
Ще помогнеш ли? Включих и ексодус и пак не ми показва външна памет. Включвам и замунда от там да направя процедурата и пак така.
Описал съм как става при мен.