Здравейте! Имам следният проблем с телевизор sony kd-55xd8577.
Софтуерът (Андроид) винаги е бил пълно лайно, бавен, забиващ с рандъм рестарти дори. Напоследък съвсем спря да ми чете от външния хард или да ме връща в home когато се опитам да пусна видео от него. Днес реших да пусна factory reset от менюто. В началото ми се показа една шарена окръжност посредата, която изглеждаше като да е индикация за ресетването. После обаче екранът се сговни и ми показваше само артефакти. Оставих го към час да се помъчи и го изключих от тока. След това като го пуснах си излиза началния надпис SONY, а веднага след това пак артефактите.
Опитах 10 пъти да направя forced reset (с бутоните отзад на телевизора) и не иска да се оправи, нито ми светва зелената лампичка, както пише, че трябва. Винаги се пуска надписът SONY без никакви проблеми по екрана и след 3-4 секунди ми се появяват артефакти както е на снимката долу.
Имате ли представа какъв може да е проблемът? Софтуерът преди да пусна ресет беше версия 7.0 Преди това съм нямал никакви проблеми със самия екран, веднъж съм правил factory reset досега (от менюто) и нямаше никакви проблеми.
Снимка на проблема:
https://imgur.com/a/5JEJRyz