Да, И кво ще чуе толкоз .... "къде са ми чорапите?"
Да, И кво ще чуе толкоз .... "къде са ми чорапите?"
е, ти само това ли питаш по цял ден вкъщи
Това с командите как точно става на изкл. ТВ ? Примерно за Turn TV On има ли как да се пусне тв без да е в мен дистанционното ? Или да ми смени на HDMI 3 ? Иначе гласовите команди от дистанционното са си удобни за писане много, но останалата част ако е само през дистанционното то направо ще си го цъкна
В google home приложението ако ти го е открило преименувай го на TV само и би трябвало да можеш с Turn on/off my TV
Sent from my iPhone using Tapatalk
Какво е това приложение Google Home ? Не го намирам. Turn Off TV работи, но трябва да е в мен дистанционното и да цъкна микрофона, за да го кажа. Въпроса е има ли как без да е в мен дистанционното да стане това ? Особено за Turn ON Tv и Play Youtube примерно ще е много добре.
Къде го търсиш че не го намираш.Първи резултат е в Гугъл плей.
Търса го на телевизора и ми дава че няма никакви резултати.
То като нямаш гугъл асистент колонка как да стане? Купи си Google mini първо. (а Гигъл хоум е апп за тлефона с която се настройва първото)
Привет,
Колегата е прав. Трябва ти колонка, която слуша постоянно за команди. Аз имам Google Mini и Google Smart Display. Най-бюджетният вариант е Google Mini (60-70лв). Когато купиш колонка, която слуша постоянно си записваш Google Home приложението на телефона. От там ги нагласяш ТВ и колонката да са в един Home. След това можеш през колонката да си управляваш и телевизора без да е дистанционното в теб.
Между другото колонката е много добра в отношение на слушане и разбиране и поддържа голяма дистанция.
Дано съм бил полезен.
Поздрави!
В ибей и по промоции/черни петъци минито става около 35лв аз имам 2 и съм много доволен.
с моя телевизор Sony KD-55X8509C ще работи ли ?
Би трябвало гледам че е със старичък андроид. Тъй или иначе си вземи едно голям кеф е и може да го питаш за всичко да ти вади инфо от уикито, от алито може да си земеш за по 6-7лв смарт крушки и т.н. Току виж след 2-3 год разбира и български