Първоначално публикувано от
Joro1986 Здравейте,искам да Ви споделя мнението и наблюденията си върху телевизора Sony Bravia OLED / A8h /.
След щателно четене и ревюта за него в рамките на месец,реших ,че това ще оптималният ми избор за високите ми очаквания.
Телевизорът е наистина впечатляващ.Адмирации към Сони за качеството на материалите и изработката на този телевизор.Съветвам всеки който се колебае между Олед моделите на Sony,Lg,Philips да погледне изработката им.Всичко си личи много отчетливо.Опитайте!
Искам да споделя,че след страхотната картина на BRAVIA OLED ,решаващият изстрел към сонито бе ЗВУКЪТ.Пробвах и слушах AG9,Lg CX,Lg GX,Philips, Panasonic. А8H е категоричен победител,нещо повече,аз лично не мислех ,че някога ще достигнат такова ниво на саунд от телевизор без добавен модул като при Philips.
Технологията на SONY е много интересна и впечатлява.Съветвам Ви да я опитате.
Лично аз държах много и да има Chromecast built in тъй като много го използвам и ми е нужен и не искам външни боксове ,кабели ,дистанционни и мироркасти знайни и незнайни.
За щастие бройката се падна много читава и след няколко теста и заливки бях много щастлив и доволен.
Тук искам и съвсем обективно да посоча и един минус,с който скоро ще се разправя а именно - Дистанционното управление.
На мен лично не ми харесва,има слаб респонс на централния кръгъл сет с бутони и не ми е удобно въпреки премиум финиша му.
Трябва да кажа,че избора ми към типа на дисплей,беше категоричен към ОЛЕД.
За мен всички останали технологии нямат шанс към 2020година.
Притежавам телевизори от марките Panasonic,Lg и Sony.Всички те са LED и са във високите серии.Предвид това ,обективно мога да кажа ,че най добрите цветове,Моушън хендлинг и рязкост винаги са били при Sony.
Аз съм фен на плавният образ,впечатляващата картина и добър звук.Това са нещата които търся в един телевизор,настрани от гейминг фючърси,ос-платформа,дизайн и тн..
След изключително добрите ревюта на AV критиците за този модел ,сега и аз мога да Ви потвърдя ,че този телевизор си заслужава всеки цент.
Закупих го на цена с отстъпка а именно 2600лв за 55 инчовият вариант,което за мен беше добра цена и окончателно изключи скъпоструващият full array led 9та серия на Sony.
Въпреки всичко за Олед,не желая вече никога повече Led ,Qled,nano cell и тема подобни лампови истории.
Поздрави от мен и бъдете здрави