Отговор: SONY телевизори 2025
Sony 98" Bravia 5 (K-98XR50) review
https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/bravia-5-98
LCD, VA panel, BGR subpixel layout, 8-domain,vertical stripe
Direct mini LED FALD
Wide Color Gamut : PFS / KSF phosphor coating
Dimming zones count : 640
100/120Hz + MCFI + мигаща подсветка
XR Processor
Google TV - Android TV v.12
Някой знае ли защо Bravia 8ii е премахнат от всички сайтове за продажба?
При румънците го има, на други места не съм гледал. Наще търгаши ако са заредили минимално количество, допускам, че може да е свършил. Българина вече е богат, а и всеки виси в нета, чете и може да види, че това е телевизор №1 за втора поредна година. Когато пуснаха предния модел (A95L) влезнах в Sony центъра на Солунска и човека вътре ми каза, че го купуват като топъл хляб и не могат да смогнат на търсенето. Може и да ме е излъгал, нямам представа :)
Sony центъра в МОЛ Сердика(кварталния ми)на ул . Оборище отдавна го затвориха....
Навярно поради огромния интерес
Като цяло цените на Sony за нашия континент са височки и при наличието на силната конкуренция е нормално да хлопнат кепенците. А думите на продавача естествено не ги взимам за чиста монета.
Ако е удобно да попитам за избор между Sony K65 XR59 4K ULTRA HD MINI LED и TCL 65C71K 4K ULTRA HD MINI LED на кой да се спря да купя2
Обръщам се тук защото ми казаха че сте най компетентните за избор на телевизор ще се гледа предимно филми спорт и бг каналите.
В темета за избор имаше питания за подобен избор, само че м-у C7 и Bravia 3. Човека твърди, че Sony-то е по-добро. По тази логика Bravia 5 би трябвало да е още по-добре.
пахах .. който го твърди това трябва да е някой болен фен на Сони .. 3ката изобщо не е в тази категория като матрица и подсветка ,дори с С6 не може да се сравнява
Виж темата за избор. Аз само казвам какво съм прочел там. Днес сутринта писах, че ако аз избирам, под 9-та серия на Bravia въобще не бих ги погледнал. А там вече отиваме на такива пари, че може да се вземе и нещо къде къде по-добро.
по-добро не може , може по-евтино
Цитат:
Първоначално публикувано от
Alexi
пахах .. който го твърди това трябва да е някой болен фен на Сони .. 3ката изобщо не е в тази категория като матрица и подсветка ,дори с С6 не може да се сравнява
Може би не сте допрочел. Избра 3ката предимно заради ъглите. Другото е бонус. :thumbup Зае* ги C6 и 7.
Цитат: Цитат:
Да споделя първи впечателния от Сони-то - справя се отлично! В сравнение с предишния TCL - много, много по-добре е. Независимо, че и двата са GoogleTV, тук всичко е някак по-подредено, по-бързо и по-оптимизирано. Настройките са удобни, каналите се сменят бързо, образът е с реалистични цветове без някакви особени настройки и ъгълът на виждане е много по-добър. Двете дистанционни също са много удобни.