Айде, бе?! А G5, S95F, че дори и A95L като по-стар модел на дискаунт (ако въобще го има наличен някъде)? И по-добри и по-евтини. .
Преглед за печат
Щом сте стигнали до дилема между Сони и китайското, вземете последното.;)
Много зависи и какъв потребител сте.
C7 за моето превключване между канали, приложения и мога да кажа бърза работа, е доста бавен и постоянно "лепне" - лаги.
От таблицата на H2 Bravia 5 го дават с процер Медиатек МТ1000 и цели 6GB Рам (двойно). Само затова бих избрал сонито.
То не, че Sony се произвежда в Шинджуку или Гинза. :lol:
Интересно ми е, например, кой е производителят на матрицата при Sony?
Зависи каква е разликата в цената им и дали имате да хвърлите излишни пари на вятъра.
Щях да напиша друго, ама да не се обидите...
400+ ойро за мен са пари за един 50"-55" 4K TV за вилата, примерно.
TCL 65C71K vs Sony K65 XR59 - Google Search
TCL 65C7K vs Sony K-65XR59 | Comparador TV AVPasión (avpasion.com)
сега е момента да се вземе Сони ,догодина вече ще са само ТСЛ .. :))
Е в крайна сметка казвате Сони си е Сони нали така.
Според мен да. Най-добре е ако имате достъп до физиески магазини да ги сравните на място. Не че от тест в магазина много ще разберете нещо, но поне да добиете представа и да ги видите като изработка как са. Другия вариант е да ги поръчате онлайн и двата и който не ви хареса - в кашона и обратно. Аз лично не съм фен на тази практика, но щом може :)
Sony 55 Bravia 5 (K55XR55BP) review
https://www.avforums.com/reviews/son...-review.23293/
LCD, VA panel
Direct mini LED FALD
100/120Hz + MCFI + flashing backlight
Google TV-Android TV
Цитат:
Измерванията, направени с радиоспектрометър JETI Spectraval 1511 -HiRes показват, че спектралното разпределение на мощността от BRAVIA 5 потвърждава по-голямата икономия на разходи, постигната чрез използването на панел Quantum Dot с ниска концентрация, който използва KSF Phosphor за червената дължина на вълната, което се отличава с пет върха, измерени с червено.
Освен това зелената дължина на вълната е по-широка от обичайната.
Ако това беше Quantum Dot филтър с пълна концентрация, щяхме да видим отчетливи и тесни RGB дължини на вълната.
Измерихме BT2020 при 72% XY и 75% UV, а P3 достигна 90% XY и 95% UV.
Sony Bravia 7 (K-65XR70) test
https://www.avmagazine.it/articoli/4...nit_index.html
Тестваната версия е FWD-65XR70, т.е. „професионалната“ версия.
Тя е идентична по отношение на техническите характеристики, но е предназначена за пазара на инсталатори.
Единствената разлика в сравнение с KD-65XR70 („потребителската“ версия) е каталожната цена, по-висока, но компенсирана от услугата Prime Support, която включва 3 години поддръжка (с възможност за удължаване срещу заплащане до 5) с подмяна на продукта в случай на повреда.