След като купих и върнах Philips 65PUS8505 и LG 65NANO863NA взех въпросният телевизор. Картината му е перфектна и определено над нивото на прехваления NANOCEL с безумното му затъмняване на цели вертикални области. Обаче много ме дразни липсата на TimeShift и PVR, които според описанието на телевизора трябва да ги има, но може да са ограничени регионално. Има ли някой, който да се е справил с това ограничение?
Този пост е редактиран от nedos70; 22-03-21 в 16:55.
PowerShift?
TimeShift и PVR ако според описанието на телевизора трябва да ги има, със сигурност са ограничени регионално. Пробвай да зададеш друга евро-държава в нашия часови пояс (Финландия).
TimeShift иска HDD в практически всички марки TV. Или поне минимум 32GB флашка.
PVR обикновено работи само на цифрови канали от вградения тунер.
Прочети упътването!
Минал съм през доста телевизори и знам какво е нужно. Винаги им закачам 1TB диск. А упътването го четох и за това попитах за КОНКРЕТЕН проблем.
Междувременно се отървах от него. След първоначалните добри впечатления му излязоха кусурите: под 80% яркост започва едно ужасно трептене на картината, слабичък процесор не успяващ да възпроизведе файлове вървящи на стара 60" плазма на LG, бавна Ethernet и WiFi връзка, недостатъчна за възпроизвеждане на мултимедийно съдържание дори от локалния ми стрийим сървър.