Купих го преди 2-3 години и ми беше първият смарт телевизор. Разбрах, че е с Андроид 8, отначало ми беше интересно, поръчках разни настройки, свързах го с мрежата, но силно се разминаха очакванията ми с действителността..., нищо общо с андроида на телефони/таблети.
То и андроида на телефон/таблет е твърде далече от функционалността/юзър френдли на Уиндоуса, но на телевизор излиза, че е още по-зле...
До сега го ползвах само като телевизор, интернет си ползвам на телефона и лаптопа. Открих, че когато на лаптопа използвам браузера Chrome, мога да правя cast към телевизора и да гледам на него екрана на лаптопа, о рядко го ползвам...
Приятел с телевизор Самсунг казва, че лаптоп не ползва, всичко прави на телевизора, та реших и аз да опитам, но до никъде не стигнах, освен Youtube...
Къде да прочета как да ползвам смарт функциите директно на телевизора? Т.е. например:
1. Как да открия/направя икона на Гугъл търсачката, да може да ми е винаги на заглавния екран, да не я търся... Как става?
2. Ако все пак успея и с Гугъл намеря някакъв сайт, мога ли да му направя икона и сложа някъде на видно място, за да не я търся всеки път...?