Резултати от 1 до 4 от общо 4
Like Tree1Одобрявам
  • 1 Post By Gena_bs

Проблем с телевизор TCL 55EP660

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2014

Проблем с телевизор TCL 55EP660

Здравейте. От 6 години имам въпросния модел и съм доволен, но днес се получи една аномалия, която дано мога да обясня правилно, за да ме насочи някой дали проблема е сериозен и дали ще прогресира с времето.
    През около 3 секунди се получава леко затъмняване на подсветката за около половин секунда повече в дясната половина на дисплея. В същия момент по хоризонталната равномерно има черти от фона както си е картината, но като го погледнеш все едно линеатурата в хоризонталата намалява. Изглежда все едно гледаш от старите кинескопи (не е толкова детайлна картината по хоризонталата, като в дясната страна на дисплея е по-осезаемо, а в лявата част към края на дисплея почти не е забележимо и това е в същото време, когато е по-тъмна подсветката. После около 3 секунди пак е нормална картината. Като цяло не изглежда фрапиращо (трябва да се загледаш, за да го забележиш), но не знам какво да очаквам!
    Прикачени изображения Прикачени изображения

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2005

Отговор: Проблем с телевизор TCL 55EP660

E то много трудно да се досетиш какво да очакваш? Смяна на подсветката и(или) на драйвера и.

4. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2014

Не съм в час с тази материя, това което описвам е това, което виждам! Може би е лесно за вас...
    Значи свързвате и чертите, които се появяват с подсветка?
    За това питам тук, понеже изхожда, че подсветката е отделно звено от чертите. Според Вас ще се оправят и двата проблема след смяна на подсветка или драйвер и?
    Поздрави!

5. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

След посещение на правилния сервиз е възможно да се оправят проблемите.
    Само където цената няма да ти хареса, ако въобще има съответните резервни части.
    Swon одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Проблем с телевизор
    От svt11 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 30-11-19, 20:37
  2. Проблем с led телевизор LG
    От Dpar0 във форум LG телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 30-12-18, 00:24
  3. Проблем с телевизор JVC
    От vampiretion във форум Ремонт, сервиз и калибрация на телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 25-01-18, 00:00
  4. Проблем с CRT телевизор
    От bokanegra във форум Телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 05-06-10, 22:21
  5. Проблем на телевизор JVC
    От Frost във форум Други телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 06-08-07, 22:49

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе