Отговор: Питане относно TCL 65C7K
Цитат:
Първоначално публикувано от
AntrAcsA
На автора на темата бих казахл, колега, ако търсиш проблеми, ще намериш ! Особено на бюджетен телевизор като този, бънак с екстри и фичърси които струват скъпо ! Няма перфектен телевизор, дори и Сони да вземеш и там може да намериш проблеми ,ако търсиш такива ! Наслаждавай се на ТВ-то , страхотен е за парите си.
Не става за гледане в тубата и го дразни този дефект, а вие го заливате колко милиони зони имал и подобни щуротии 'wifi7', които нищо не подобравят, а видно влошават.
Приложението било проблемно, съдържанието и то с проблеми.
Не е до късата клечка. Такова е китайското дърво.;)
Ти все анатемосваш китайците и всяка година вземаш по някой TCL за да го разцъкаш, след което го връщаш в срок (предполагам). Ако съм Емаг ще ти ударя черен печат :p.
Имам един С6 за цвет и мирис като почне сезона, колтото да има нещо за резултати. Като седи у вас фабричните проблеми няма да се решат.Има опашка за ти-ци-ел-ли като юруш на маслините
Сигурно единствен връщам.;)
3 Прикачен файл(ове)
То и на мен ми се прокраднаха мисли за 30 дневния период на еМаг-а, но в крайна сметка не е лош телевизор за парите си когато е на промоция. Ако сега тръгна да избирам, може би бих се насочил към нещо по-доказано дори да е по-нисък клас. Другия момент е че целия хайп по C7К и като цяло към TCL поставят високи очаквания.
Не че се оплаквам, НО ето няколко снимки. Задния пластмасов панел и стъклото(?) пред дисплея са като дунавски вълни. И китаеца (надявам се да е той) доста касапската е завивал винтове.
Веднага го връщам. Недопустимо четвърто качество рециклаж и употребявани части, каквото им залежи. Още са влошили качеството спрямо първите. Ужас
Искате да не ви сече, лаги, трепти..... Рекодьор е в бавната смяна на каналите от кабелна и сателит.:thumbdn:
това е върната бройка .. видимо някой се е мъчил да развива с клещи болтовете
Цитат:
Alexi
това е върната бройка .. видимо някой се е мъчил да развива с клещи болтовете
Не е върната. Юни попаднах на същато изпълнение нов, но с по-добър прав капак и с ефект - вибрация при силен звук.
Дори е да са минали 30 дни, одма им правя рекламация.Или да се радваме на капак.;)
В Технополис сглобката е видимо по-качествена.
Няма логика с клещи да развиваш болт който се развива/завива с кръстата отверка. Бие ми на заводска издънка - винтоверт да е имал контакт с корпуса или нещо подобно. Ще изчакам и някой фен на TCL да се изкаже, преди да взимам прибързани решения :)
Имаше един по-хард, който пишеше от няколко профила ама нещо не се появява вече :) То след тези мнения не знам и кой ще посмее :lol:
Цитат:
brotzki
Имам един С6 за цвет и мирис като почне сезона, колтото да има нещо за резултати. Като седи у вас фабричните проблеми няма да се решат.Има опашка за ти-ци-ел-ли като юруш на маслините
Сигурно единствен връщам.;)
Бих върнал и аз ако се окаже, че има някакъв технически проблем... За външен физически дефект или счупване от транспортирането го оглеждам още като ми го донесе куриера, в негово присиствие го отварям и ако нещо не е наред - не го приемам.
Цитат:
thegreenkrs
Няма логика с клещи да развиваш болт който се развива/завива с кръстата отверка. Бие ми на заводска издънка - винтоверт да е имал контакт с корпуса или нещо подобно. Ще изчакам и някой фен на TCL да се изкаже, преди да взимам прибързани решения :)
Не съм му заглеждал болтовете на моят P7K като го вземах преди няколко месеца. Като е евтин ширпотреба телевизор не очаквам и кой знае какво качество на сглобката. По-кофти ще ми е да взема някой супер-дупер скъп модел и да му намеря някой кусур, който ще ми човърка мислите после - и в топ скъпите телевизори може да се намерят такива, ако ги търсим.
Не бих казал, че съм фен на TCL, защото този ми е първият, но се оказа че ми върши екстра работа за целта, за която съм го купил, т.е. да гледам телевизия на него. Твое право е да го върнеш ако не ти харесва - 'секи сам си преценя'.
Цитат:
brotzki
Не става за гледане в тубата и го дразни този дефект, а вие го заливате колко милиони зони имал и подобни щуротии 'wifi7', които нищо не подобравят, а видно влошават.
Приложението било проблемно, съдържанието и то с проблеми.
Не е до късата клечка. Такова е китайското дърво.;)
Човек, като чета хейтърските ти коментари и нападките които изразяваш към марката.... честно не мога да си те представя да караш нещо по-долу от Bentley!! Maкар,че и за там се съмнявам дали ще е на нивото ти!
В друга тема ти бях писал - "Кеф цена няма" може да е мото за теб , но не и за хората които искат да направят разумен и скормен избор и то отново да се радват на прилчина картина!
Цитат:
thegreenkrs
Не че се оплаквам, НО ето няколко снимки. Задния пластмасов панел и стъклото(?) пред дисплея са като дунавски вълни. И китаеца (надявам се да е той) доста касапската е завивал винтове.
Ще те разочаровам - не е китаец!
В полската фабрика, където ги асемблират с винтоверти, работят всякакви украинци, беларуси.....
https://www.youtube.com/watch?v=G_c5Zl85Jg4https://www.youtube.com/watch?v=YTMlogP1sIQ
То бачкаторите може да са и занзибарци, ма къде е качествения контрол? Или май става въпрос за "възстановени" бройки... дето се шиткат на туземците;)
Сега огледах моя и подобни извращения не виждам.
Цитат:
hristoslav2
Ще те разочаровам - не е китаец!
В полската фабрика, където ги асемблират с винтоверти, работят всякакви украинци, беларуси.....
На клипчета за пред медии има контрол.Реално няма
Ползват употлебявани части за пестене. Поне болтовете да бяха боядисали.
Кои контрол така ще ги пусне като този говорител?
https://i.postimg.cc/0NsfTSqL/Screen...ac25b2d36d.jpg