Здравейте.Искам да сменя старото си Lg Led което работи много добре вече 15 тина години 32 инча,също работи много добре и на Ps4 играта ,на времето беше висок клас Fhd 100 херца мисля картината все още е супер.Като фен на Lg попрочетох и вече не е това което беше.Търсих и попаднах на тази марка която не е никак зле като изработка и отзиви.Държа да е с Android или по модерното Google tv.Повечето модели по магазините са вече 55 инча и нагоре,за толкова нямам място и ще се гледа от около 2,5- 3 метра.Ще се играе малко Ps4 и гледане на сериали филми.Ще ми се да е нещо около и над 100 херца и 4к. резолюция.Все още сме на кабелна и ползвам Тв дистанционното за превключване на канали и работа,Lg е много бързо за смяна на каналите не засича, но не е и смарт,искам да работи бързо с добър процесор и да не замръзва,засича и подобни между менюта, сърфиране,канали.Също и Lg имаше и още има страшен Player за възпроизвеждане на различни формати и никога свален филм не е отказвал да тръгне.Не знам как са новите модели.Не намерих тема за избор на нов Тв .затова си позволих да отворя нова.