Резултати от 1 до 7 от общо 7
Like Tree3Одобрявам
  • 2 Post By AntrAcsA
  • 1 Post By AntrAcsA

Избор на 65 инча телевизор

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2018
    Живее в
    Стара Загора

Избор на 65 инча телевизор

Здравейте,

Колебая се между два телевизора Samsung QN85C и LG QNED86. Телевизорът ще се ползва предимно за гейминг (PS5), Youtube и стрийминг на филми. Клоня повече към лг-то понеже имам олед на лг и съм свикнал с webOS. Но бих се радвал на вашите насоки

P.S Телевизорът ще се ползва в доста светъл хол, затова съм се насочил към led тoзи път. И двата телевизора в момента са на цена около 2000 лв

2.  

3. tek
    tek е офлайн
    Senior Member Аватара на tek
    Тук е от
    Jan 2019
    Живее в
    Пазарджик

Отговор: Избор на 65 инча телевизор

За стрийминг, Youtube, бих заложил на телевизор със Android TV /Google TV OS.

https://www.emag.bg/televizor-tcl-mi.../pd/DLD7PMYBM/

https://www.emag.bg/televizor-tcl-mi...pd/DKZ7S8MBM/?

4. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Не и на тези цени !!! До скоро имаше оферти за 65" C805 за 1299 лв . C845 няма да го коментирам, когато се появи на пазара, 65" бе на 1799 лв. Може да потърсиве извън еМАГ , дали C805 и C845 не се предлага на по добри цени пак искам да отбележа че сега са завишени.

АКО не те бърка и мислиш че ти е в бюджета и не може да чакаш, ок няма проблеми.

- - - - - - - - - -

Аз бих избрал Телевизор Samsung Neo QLED 65QN90C, 65" (163 см), Smart, 4K Ultra HD, 100 Hz, Class F - eMAG.bg пред C845 по всяко време особено след като в момента са на близки цени.
    Swon и Дапитамнещо харесват това.

5. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2018
    Живее в
    Стара Загора

Благодаря

А конкретно между qn85 и qn90 дали е голяма разликата предвид това, че 85 в Европа е VA панел, а 90 е IPS ?

6. tek
    tek е офлайн
    Senior Member Аватара на tek
    Тук е от
    Jan 2019
    Живее в
    Пазарджик

AntrAcsA ,колкото и да не искаме, цените в момента са това. Защото, всичко "скача", освен ако не е "промоция".

ТЕЛЕВИЗОР TCL 65C805 QLED SMART GOOGLE TV

Тъй като човека питаше до този бюджет му показах и една по-добра алтернатива извън него.
    П.П. лично аз ТВ различен от Google TV не бих взел, ако се гледа често youtube и стрийминг,
    Инсталираш му приложение за SmartTube,и рекламите са вече в миналото.

7. Infraction Users
    Тук е от
    Aug 2020

Добър тв-р и то с цена под 2000 е 65U8KQ-на промоция е към 1900 ,а когато не е в Tehnopolis обикновено дават отстъпка.
    https://www.technopolis.bg/bg/Televi...ni-LED/p/10941
    Долу прегледа на HDTV Polska
    https://hdtvpolska.com/test-recenzja...a-opinie-cena/

И сравнение с QN90 C
    https://www.rtings.com/tv/tools/comp...&threshold=0.1

И
    Не бих избирал тв-р по операционна с-ма.VIDAA е една от най-добрите,а има фирмени android боксове за към 100 лв.А мисля,че операторските също биха сдввършили работа(?-не съм пробвал)
    SA QN90C първо е скъп за качеството си,доближава цена OLED(а никога няма да стане) и няма DV.

8.  

9. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Да, трябва да призная че 65U8KQ го игнорираме, къде заслужено или не но е страхотен телевизор, направен е да се мери с QN90C и C845 на по добра цена, дори по някои показатели като контраст и обработка на изображенията надминава конкурентите си но ... да VIDDA спира много хора , мен лично не ми пречи, но за повечето хора е дийл брейкър.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от tek Виж публикацията
    AntrAcsA ,колкото и да не искаме, цените в момента са това. Защото, всичко "скача", освен ако не е "промоция".

ТЕЛЕВИЗОР TCL 65C805 QLED SMART GOOGLE TV

Тъй като човека питаше до този бюджет му показах и една по-добра алтернатива извън него.
    П.П. лично аз ТВ различен от Google TV не бих взел, ако се гледа често youtube и стрийминг,
    Инсталираш му приложение за SmartTube,и рекламите са вече в миналото.

Да, ти си му предложил най разумния избор, не споря просто аз лично мисля че в момента на тези модели цените им са по високи, не че има много алтернативи де.

- - - - - - - - - -

Днес 13-07-2024 някои модели на TCL са в акция, примерно C845 e -8% : Телевизор TCL MiniLed 65C845, 65" (164 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, 100 Hz, Клас G (Модел 2023) - eMAG.bg 2249 лв
    Този пост е редактиран от AntrAcsA; 13-07-24 в 13:37.
    Swon одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Избор на телевизор - 50 инча
    От advokata25 във форум Телевизори
    Отговори: 6
    Последно: 06-01-24, 16:18
  2. Избор на телевизор 49-55 инча 4K
    От Darkman във форум Телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 27-10-17, 20:52
  3. Избор на телевизор 55 инча
    От valmir във форум Телевизори
    Отговори: 25
    Последно: 30-01-16, 18:49
  4. Избор на 39 инча телевизор
    От PinkPanther във форум Телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 26-06-13, 22:53
  5. Избор на телевизор 40 инча
    От novkov във форум Телевизори
    Отговори: 10
    Последно: 13-10-11, 17:55

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе