Ами аз затова писах , че оптичния вход на ресивера е зает от плеъра.
Всеки път трябва да го исключвам и да включвамтози от телевизора ли? :)
Друг аудио изход от телевизора от къде да изкарам? От скарт ли?
Преглед за печат
Ами аз затова писах , че оптичния вход на ресивера е зает от плеъра.
Всеки път трябва да го исключвам и да включвамтози от телевизора ли? :)
Друг аудио изход от телевизора от къде да изкарам? От скарт ли?
От Скарт-а може да изкараш, но само стерео.
Пробвай от плеъра до телевизора с HDMI, а от телевизора до ресиивъра с оптика. Би трябвало да стане. Аз така мисля да го направя.
Имам TOSHIBA 37XV733G и изобщо не съм доволен от картината особенно при мачове също и при връзка с комп.през HDMI кабел е подобно маже при движения доста сериозно и няма оправяне пробвах всички възможни настройки явно данните за него са само букви иначе съм с булсат ,както писах на 28 страница.Сега искам да питам как да изкарам звук на уредба и телевизора едновременно,че и звука е трагичен при повече шум не се чува.От страни на телевизора с чинчове ще стане ли?
А защо не се поинтересува какъв е input lag-а на модела преди да го купиш?Цитат:
Първоначално публикувано от krasilz
Мазането е типично за модели с VA матрица /включи си 100Hz при гледане на спорт- за да го намалиш/
Звука го искарай с чинчове или през Scart -а отзад.
За 100-те херца в настройките на картината има "Active Vision M100" и ми е включено това ли ?Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Да-това е.Цитат:
То си е включено от самото начало,като го изключа не виждам да има разлика.Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Разликата ще я видиш само в бързи-динамични сцени ,надписите в края на филмите , информационните ленти в сутрешните блокове и рекламите.Цитат:
"Звука го искарай с чинчове или през Scart -а отзад."
Не излиза звука на уредбата пробвах с чинчове отзад и от страни и със скарт към уредба и не станаСамо излезе от слушалките,но много слабо.Пробвах директно от приемника към уредбата с 2-та чинча за звука,но също е много слабо.Някакви настройки на TV ли трябва да се правят?
Нивото на звука от изхода за слушалки се усилва от дистанционното.
За Спорт, футбол или тенис какви настройки на картината ще ми препоръчате? LCD-то е Toshiba 32AV703G ;)
krasilz ,Toshiba 32/37XV733G ca c S-IPS LGD
Тези матрици добри ли са?От нея ли е размазването при движения.Цитат:
Първоначално публикувано от nkd
Тази матрица е по-бърза от *VA ,така че мазането едва ли е от матрицата . Този модел съм го гледал обстойно и не съм забелязал нещо нередно ,камо ли мазане. Интересно на HD сигнал как е , ако и там маже може би се касае за дефектна бройка. Нормално е на SD при мач топката при удара в началото леко да замаже ,но после не трябва да замазва. Зависи много от качеството на предаването , прави ми впечетление ,че някои мачове на световното са с по- лошо качество от други. Българските мачове по правило са кофти.