R-предназначен за ***** ,G-за Германия
Преглед за печат
R-предназначен за ***** ,G-за Германия
имах предвид дали има някаква съществена разлика или несъвместимост?
Най-вероятно може да има някаква разлика в софтуера на тунерите , отчитайки особеностите на ***** .Надявам се от ТМ да са проверили нещата . Току виж са сложили кирилица за субтитрите в медия плеъра.
Ревю на Toshiba REGZA 40SL733R
http://www.salonav.com/arch/2010/08/074.htm
http://alatest.ch/professionelle-tes...-105833266,33/
Здраввейте,
днес се сдобих с LCD TV и станах част от отбора на Тошиба-дано не съжалявам
взех си 37 инчов екземплар от промоцията на ТМ ;foe. 37XV733
Доста неща изчетох в този форум и не останах излъган. Нооо все пак ме озадачи нещо. След като пуснах тв-то вкъщи да търси канали сканирането продължи няколко часа и аз го прекратих преди неговия край. Това нормално ли е???
За малкото часове през които го разучавах установех само дребни недостатъци , макар и дразнещи. По горе във форума беше споменат есин от тях, на който все още се надявам да има решение, а именно, когато сменям каналите постоянно ми се налага да задавам желания от мен формат на екрана.
Здравей,Цитат:
Първоначално публикувано от Vince
и на двата ми телевизора AV635D и АV733 сканирането става много бавно в сравнение с Samsung B650, дори и да съм пробвал с опцията "бързо сканиране", което ми се стори дори по-бавно от "пълно сканиране". Ако си го спрял има голям шанс да не си добавил всички канали.
За опциите за размера на картината е:
на AV635D - меню-"предпочитания" и включваш "разтегля 4:3" и "автом. Формат" и когато си на 4:3 автоматично отива на режим "Свръх жив", който е компромис на леко рязане отгоре/отдолу и разпъване в страни , а когато канала излъчва кодировка за 16:9 отива на "Широк екран"/16:9/
на AV733 меню-параметри-Авто формат - Вкл - 4:3 формат Вкл. Когато канала е 4:3 си минава на "Super live", а когато е 16:9 на "Широк екран"/16:9/
Силно съм впечатлен от картината на 733, само не можах да открия настройката за Revolution+
Успех!
Честито Vince :Drinks:
http://de.consumer.toshiba.eu/de/pro...on&46YL743G=on
Поддържани формати
(USB) - Containerformate
MP4, AVI, ASF, MPEG-2-PS, MPEG2-TS, RMVB, MKV
(USB) - Dateiformate
MP3, MP4, WAV, XVID, AVI, MPEG, TRP, TS, MPG, DIVX 2.2, DIVX 3.0, MKV, WMV
(USB) - Video Codecs
H.264 (HD/SD), MPEG-4 SP, MPEG-4 ASP, DIVX 3.x, DIVX 4.x, DIVX 5.x, DIVX 6.0, WM9, MPEG1 (SD), MPEG2 (HD/SD), VC-1
(USB) - Audio Codecs
MP3, AAC, HE-AAC, AC3, LPCM, ADPCM, WMA, MPEG1, MPEG2
http://de.consumer.toshiba.eu/de/products/tv
Vince, Честито !!!
При пълно автоматично сканиране отнема над 3 часа , за това вземи от кабелния оператор данините -начална честота ,модулация/QAM/, скорост. Преди пълно сканиране ги въведи и тогава сканирането отнема под половин час заедно с аналоговите канали.
besny, тазгодишните AV и LV серии нямат Resolution+ !
Благодаря Ви за поздравленията,
надявам се да споделя с вас само позитивни впечетления от новия тв, но обещава и да съм максимално обективен в оценката на моя тв
сега ще се опитам да приложа на практика написаното от besny
besny, благодаря за полезната информация, пипнах настройките и вече всичко е ок
беше много досадно на всеки канал да му глася формата на екрана.
Тв-то го имам от 24 часа и не съм го разучил напълно но се старая, ако мима проблеми и въпроси ще споделя с Вас.
Здравейте отново,
имам следното питане: днес установих че заводската стойка на тв-то се върти , макар и в ограничен диапазон, на ляво и на дясно, което вного ме зарадва, защото в магадина ТМ изрично ги попитах дали се върти, а те ми дадоха отрицателен отговор.
Та въпросът ми е върти ли се стойката или аз "съм я накарал да се върти" :)
Върти се ,но малко стегнато .
Здравейте, от вчера съм горд собственик на TOSHIBA 46 и 55 WL753. Все още съм на фаза настройки и много четене. Скоро ще споделя впечатленията си.
stennly, би ли споделил ако са от ТМ дали са с 5 години гаранция, както от скоро рекламират на сайта си