-
Re:Toshiba LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
Цитат:
Първоначално публикувано от gallardo83
Относно toshiba 40WL768 от 3 дни го имам ето малко инфо.
1. КАЧЕСТВО НА КАРТИНАТА:ПЕРФЕКТНО качество на картината дори и при лош сигнал (видя се още вав магазина спрямо останалите).200Hz,Добра подсветка,доста добри настройки за картината resolutions +,3D resolutions +,и много други.
2. 3D: само през hdmi 1.4 (направих тест в магазина с 3D Blue-ray player PANASONIC "AVATAR 3D Blue-ray" и бях леко казано впечатлен,даже и продавач-консултантите се впечатлиха.Ако искате истинско 3д във вашият дом с този ТВ ще ви трябва 3D Blue-ray player или по добрия вариант е як комп. + NVIDIA 3D PLAY+NVIDIA 3D VISION+HDMI 1.4(така ще имате филми,игри,снимки идр. в истинско 3D).
3. usb:бих казал че чете всичко ни ни е субтитри:)! 2x USB едното само за снимки другото за всичко.
4.WLAN:скоро писах че няма и ви излагах съжелявам за което:),подведоха ме заради адаптера.и така има но несъм боравил ниамам инфо,има и LAN вход.
5."+" &"-": парво "+"(дизайн,качество на картината,входове и изходи много,ЦЕНА):а сега"-":няма sub през usb,сложно управление на /DVB-t,c,s,s2,sHD,s2HD/ /LAN i WLAN/.
Заключение:Заслужаваси всяка стотинка добра инвестиция на добра цена(1800лв при мен заради vivacomTV) има всичко нужно за днес и за вбадище,който вси го вземе ще е доволен.
Мисля и аз да си взема същия, но ме разочарова това че няма субтитри през usb. Моля те да споделиш ако все пак успееш да ги подкараш, може пък да има някакъв вариант :) Струва ми се че е безсмислено изцяло това USB, ако няма субс, целия свят не е английско говорящ. Ако тръгнат отивам да си го взема докато не се е изчерпал. Благодаря ти предварително! :Drinks:
-
Звънни да ги попиташ дали го имат наличен-за да не се разкарваш напразно.
* РУСЕ
* бул. Липник 113A
* Тел: 082/815660
* Е-мейл: manuel_rusev@kkelectronics.com
* Работно време:
* Понеделник - събота 10:00 до 20:00 ч
* Неделя 10:00 до 19:30 ч
После чакаме впечатления :)
-
galerdo83 - извинявай че и на Теб не благодарих за подробната информация.
А нема да звъня щото и без това ще ходя по работа до Русе.
-
И аз бях решил да го взимам,нооо...без суб през юсб,и НЕпреобразуването от 2 в 3д ме отказаха напълно,ориентирам се към самсунг,елджи или панасоник и трите са на промоция в момента в техномаркет,благодаря на gallardo83 за инфото!
-
Някой пробвал ли е сателитният тунер на WL768? Има ли шеринг, ЦЦКАМ, НЮКАМД, може ли да се ползва карта на булсаткома и т.м.
-
Виждам че има голям интерес към 40WL768 затова ще драсна още някой ред.
USB SUB !?!-проблема идва от вграденият player на ТВто и не само за този модел а за всяка toshiba.
2D kam 3D!?!-радвам се че няма такова нещо ако имаше нямаше да го взема защото това е пародиа на 3D!
TВто има много добро 3D при сигнал 3D (HDMI 1.4 ili DVB-S,DVB-S2,DVB-S HD,DVB-S2 HD.(тоест САТЕЛИТНА телевизия.))А това от 2D към 3D е вариант и то добър но само за качествена и мощна преработка на подходящ видео сигнала(както вече писах това го правят най добре хората от Nvidia със подходяща видеокарта и техен софтуер,както и мощен комп.)Но сигнала от BULSAT,VIVACOMTV,BLIZU или друго в БГ от 2D на 3D не мерси видях и се смях.
Ако някой се интересува от нещо конкретно да пита защото за писане има много.Единствено с WLAN и LAN не сам експериментирал още понеже нямам WLAN за сега а лан кабела ми е далечко.
-
Мен ме интересува следното. Намерих един филм в замундата(само един се оказа че има) който е 3D IMAX. Намерих и stereoscopic player който плейва такива филми. Ако го пусна на компа през лан, дали тв-то ще разпознае че сигнала е такъв и ще се активира 3D-то. За съжаление скоро няма да имам свободно място на харда за да пробвам, а филма беше към 50 гбайта
-
Цитат:
Първоначално публикувано от Samisam
Някой пробвал ли е сателитният тунер на ВЛ768? Има ли шеринг, ЦЦКАМ, НЮКАМД, може ли да се ползва карта на булсаткома и т.м.
Аз питах в булстаком. Имали карти IRDETO които ставали за устройства различни от техните, но не е ясно дали тв-то ще я потдържа. Иначе се купува един адаптер за около 80 кинта, картата влиза в него, а той в слота на тв-то. Цената на картата е 245лв, като това е дефакто предплатеният абонамент за 1 година за фул пакета и си е на далавера. Излиза по малко от 20лв месечно
-
Цитат:
Първоначално публикувано от plamsky
Мен ме интересува следното. Намерих един филм в замундата(само един се оказа че има) който е 3D IMAX. Намерих и stereoscopic player който плейва такива филми. Ако го пусна на компа през лан, дали тв-то ще разпознае че сигнала е такъв и ще се активира 3D-то. За съжаление скоро няма да имам свободно място на харда за да пробвам, а филма беше към 50 гбайта
aко имаш HDMI1.4 out на компа и да с този плеар ще стане но вав замунда има и много глупости на 3д което не е никакжо 3д не е STEREOSCOPIC /СТЕРЕОСКОПИЧНО-ИСТИНСКОТО/ та мисълта ми е този филм ще стане.
3D stereoscopic move----stereoscopic player-----hdmi1.4------toshiba 40wl768 :)
-
Цитат:
а за LANa не ми се вярва и все пак ще кажа че не сам сигурен на 100% но 95% съм:)
-
Здравейте, прекрасен форум! След всичко прочетено спрял съм се на TOSHIBA 37XV743G http://www.technomarket.bg/products/...shiba-37xv743g, но не мога да разбера в комплектацията има ли безжичния USB WI-FI адаптер или се купува отделно. От техномаркета даже не знаеха за какво ги питам.Ще се ползва основно на булсат, първо с техния приемник, после може и с вградения тунер. Утре ще го сравнявам с SAMSUNG LE-32B550 http://www.technomarket.bg/products/...sung-le-32b550 и SONY KDL-32EX500AEP http://www.technomarket.bg/products/...kdl-32ex500aep макар и да нямат DVB-S. Моля за съвет. Бюджет 1200лв.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от lz3dq
от тези победителят е ясен SONY KDL-32EX500AEP,и ако важи промоцията на Вивакомтв може да намериш ниакои техен абонат(познат)и да го вземеш за 1080лв.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от lz3dq
От този подбор бих ти препоръчал Тошибата , плюсовете са , 37" това са 13см в повече, DVB-S , много добра обработка на SD сигнал. Донгъла ,ако не е някаква промоция го продават отделно и струва 60лв. Самсунг 32 С550 няма 100хц .
Цитат:
Аз питах в булстаком. Имали карти IRDETO които ставали за устройства различни от техните, но не е ясно дали тв-то ще я потдържа. Иначе се купува един адаптер за около 80 кинта, картата влиза в него, а той в слота на тв-то. Цената на картата е 245лв, като това е дефакто предплатеният абонамент за 1 година за фул пакета и си е на далавера. Излиза по малко от 20лв месечно
Това сме го коментирали многократно ,при наличие на карта Ирдето от Булсат ,се закупува САМодул също Ирдето и няма проблем с тунерите , отпада гадният им СТБокс с кабелите скарт, и двете дистанционни.
-
Помогнете ми да реша :help
LG 42LE8500 или Toshiba 40WL768G, като изключваме разликата в цената като фактор.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от gallardo83
2. 3D: само през hdmi 1.4 (направих тест в магазина с 3D Blue-ray player PANASONIC "AVATAR 3D Blue-ray" и бях леко казано впечатлен,даже и продавач-консултантите се впечатлиха.Ако искате истинско 3д във вашият дом с този ТВ ще ви трябва 3D Blue-ray player или по добрия вариант е як комп. + NVIDIA 3D PLAY+NVIDIA 3D VISION+HDMI 1.4(така ще имате филми,игри,снимки идр. в истинско 3D).
Това не е точно така, nvidia 3dtvplay е платено. Изрудите са решили да искат пари за драйвери :) То на тях са им практика подобни безумия, навремето MPЕG2 декодера беше платен също. Безплатно е ако си купиш 3D Vision, който после ще си го чукате в главата без 120Hz монитор.
Цитат:
NOTE:When using 3DTV Play™ software to connect to a 3D TV, 3D Vision active shutter glasses are not used. Instead the 3D TV manufacturer's 3D glasses are used
Значително по-еФтино ще ви излезе ако вземете ATI 5000/6000 серията, които са с HDMI 1.4 и пълна подръжка от всички blu-ray плеари, аз съм тествал Total Media Theatre, Power DVD и двата работят перфектно, като Total Media-та отваря blu-ray от папка. И не ви трябва чак толкова як комп :)
Филмчета може да си дръпнете от http://tracker.hdclub.com.ua/browse.php?3d=1