Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Toshiba ?

Гласували
296. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

17 5.74%
  • 32''

95 32.09%
  • 37''

23 7.77%
  • 40''

105 35.47%
  • 42''

36 12.16%
  • 46''

17 5.74%
  • 47''

1 0.34%
  • 52''

0 0%
  • 55''; и повече

2 0.68%
Страница 88 от 91 ПърваПърва ... 38788687888990 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,306 до 1,320 от общо 1358

Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Аз го сложих ,но освен /май /леки разлики в показването на EPG друго не забелязвам .Бързо сканиране си има при всички версии /отиваш на "автоматични настройки"/ и най важното е ,че няма промяна в работата на тунера и разкарването на абсолютно ненужния и досаден надпис "слаб сигнал" .

2.  

3. Тук е от
    Dec 2010

Как да гледам 3Д филми и с какъв уред? Имам TOSHIBA 46WL768G.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Японската Toshiba представи на вътрешният пазар флагманската серия ZG2, която ще се различава от европейският вариант ZL1.

3D телевизора Toshiba ZG2 ще се произвежда в 42, 47 и 55" диагонали, на основа технологии IPS панели с подръжка на full HD разолюция. Използва метод на активно 3D възпроизвеждане от очила с активен затвор . Системата за видеобработка е построена на основа мощният видеопроцесор CEVO Duo. Динамичният контраст е 2 000000:1, статическият, в зависимост от размера на екрана, 1300:1, 1400:1, 1500:1.

Телевизорите са снабдени с няколко TB тунера (до 9) за одновременен запис на няколко телепрограми. Записа става на вграденият хард диск с обем 1,5ТБ или 500 Гб или чрез порт USB. Може да се записва на поставените в съответният слот карти от типа SD. Имат функция Time Shift за отложен преглед от прямого ефир и режим GAME/ANIMATION. Телевизорите се отнасят към клас Smart TV, имат достъп до сервизите в интернет и домашната мрежа.

Стойноста на модела Toshiba ZG2 в зависимост от размера на екрана от $3600 до $5900.
    http://www.hdtv.ru/news/industry/105...regza-zg2.html

http://vimeo.com/22636691

http://en.akihabaranews.com/?gallery...1797&image=001

Toshiba 20GL1
    http://www.hdtv.com.pl/forum/639970-post1.html

5. Тук е от
    Sep 2010

Имам следното питане.
    Преди време още преди или малко след нова година в техномаркет имаше на промоция един 42 инчов лед телевизор на тошиба.
    Обаче понеже се изчерпиха количествата, до края на промоцията му беше назначен за заместник един друг модел лед на тошиба, който беше по скъп и с 100 херца пак лед.
    Някой може ли да ми каже какво беше моделчето на телевизора.
    Цената се движеше около 1400-1500лв като беше на промоция.
    Поздрави.

6. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Единствения модел на Тошиба 42" с LED подсветка от 2010 е 42SL738G -100hz с матрица S-IPS на LG и сега го има на супер цена.
    http://www.technomarket.bg/products/...shiba-42sl738g

7. Тук е от
    Nov 2010

Здравейте. Вчера смених 32'' с 46SL733 и започвам да свиквам с разликата. След тестване и четене на PDF-a с инстркуции възникнаха няколко въпроса. Никъде не видях опция за извеждане на звука на телевизора към уредба с чинчове. Дали наустина е така и звук мога да изкарам само през HDMI и извода за слушалки? Все още не мога да намеря оптималните настройки за гледане на спорт.Ако някой е достигнал до такива преди мен, моля да ги сподели Сигнала е на Булсатком, но се замислям за варианта им с HDTV оборудване. Предполагам би ме доближило до пълните възможности на ТВ-то.

Предварително благодаря.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Може да изкараш звука през оптичният изход-на гърба на телевизора /ако уредбата ти има оптичен вход/.
    Не знам дали ,скарт портовете отзад не изкарват сигнал - прочети инструкцията.
    [url=http://de.consumer.toshiba.eu/de/content/DAM/Flash_Video/Public/2010b/Produktvideos/2010b_SL738_DE.flv]http://de.consumer.toshiba.eu/de/content/DAM/Flash_Video/Public/2010b/Produktvideos/2010b_SL738_DE.flv

10. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

angelo, Честито !
    На задния панел(гърба) има три чинча (до компонентния вход- 5 чинча) най-горния- черен е изход за външен активен суббас , долните два -бял и червен са аудио изходи L-R , отделно има оптичен изход и Audio Return от поне единия HDMI вход/изход
    За спорт трябва да включиш 100хц. от менюто - Картина-Разширени настройки- Activ Vision M100
    Ако търсиш оптимално добро качество на цифровата Булсатком не е добрия избор дори и с HD STB , а и ДУ са две. Виж в темата за операторите , но моето мнение за София(не знам ти откъде си) е че Близуу имат много по -добър сигнал , там проблемите са със съпорта , но и другите оператори са същите мърди като се опре до идване на място.

11. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте,от днес съм собственик на Тошиба 42SL738G,някой може ли да ми помогне с настройките,и в момента съм през скарт на Булсатком,компонентен ли да си взема?Не можах да разбера от къде се пускат 100-те херца?

12. Тук е от
    Apr 2011

Здравейте! От няколко дни имам TOSHIBA 42SL738G, от Плевен съм и ползвам к.т.Плевен спринт. По кабела са пуснали цифров сигнал за който предлагат тунери. Настроих тунера на тошибата и ги хваща всички, проблема е, че на няколко канала забива тв-то, пускам даден канал, вижда се но не мога да изляза, трябва да изключа телевизора от мрежата. Някой имал ли е подобен проблем, и проблема в тиви-то ли е или в оператора?

13. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от webdevil
    Здравейте,от днес съм собственик на Тошиба 42SL738G,някой може ли да ми помогне с настройките,и в момента съм през скарт на Булсатком,компонентен ли да си взема?Не можах да разбера от къде се пускат 100-те херца?
    Честито , за 100-херца съм писал в предния си пост малко по-горе казва се Activ Vision M100. СКАРТ или компоненнт все аналогови връзки ,които зависят много от качеството на кабела , но и с качектвен има влошаване на сигнала. Сложи СТБокса на RGB .
    Цитат Първоначално публикувано от milonas
    Здравейте! От няколко дни имам TOSHIBA 42SL738G, от Плевен съм и ползвам к.т.Плевен спринт. По кабела са пуснали цифров сигнал за който предлагат тунери. Настроих тунера на тошибата и ги хваща всички, проблема е, че на няколко канала забива тв-то, пускам даден канал, вижда се но не мога да изляза, трябва да изключа телевизора от мрежата. Някой имал ли е подобен проблем, и проблема в тиви-то ли е или в оператора?
    Това се случва и на други модели и марки и при други оператори , най често на БТВ, НОВА и някои други програми, пиши на кои е при теб . Опитай като забие с бутоните <P> нагоре надолу на каналите. Определено това е от оператора , но понеже го има в различни мрежи може да идва още от първоизточника на сваляне. Забиват даже и техните СТБ.

14.  

15. Тук е от
    Apr 2011

Забиването се състои в това, че телевизора не реагира на никакви команди, програмата си върви нормално, но не мога дори да го изключа, само хардуерно от щепсела.

16. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

На всички програми ли го прави или на определени и забивали ,ако сменяш последователно от бутона нагоре/надолу или само когато набираш с цифри от ДУ директно номера ?

17. Тук е от
    Apr 2011

За сега на две, не съм имал време да влизам във всички, няма значение дали влизам с редуване на каналите и ли набирам директно дадената програма с цифри, щом тръгне картината телевизора блокира, не реагира на никакви команди, и от ду и от бутоните на самия тв. Информациятя за канала която се появява не е пълна и не се скрива. Имча си нормални звук и картина, но телевизора става неуправляем, не реагира на никакви програми.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от milonas
    Качи си последната версия фирмуер за твоя модел - може и да има ефект.
    http://www.dl.toshiba.com/DLY/index....ion=GB&lang=EN

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 88 от 91 ПърваПърва ... 38788687888990 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  3. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  4. Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 2606
    Последно: 07-12-10, 15:29
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе