Ох, благодаря Христославе, но съм дърт чичка, който освен руски друг език не вдява. Та заслужава ли си и има ли нещата които питах по-горе.Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Ако ви затруднява не ми отговаряйте.
Преглед за печат
Ох, благодаря Христославе, но съм дърт чичка, който освен руски друг език не вдява. Та заслужава ли си и има ли нещата които питах по-горе.Цитат:
Ако ви затруднява не ми отговаряйте.
По спесификации има индекс - Active Motion Rate - AMR (Hz) / 100 - според мен това са 50Hz със сканираща подсветка.
Вградените в модела тунери са MPEG4. От началото на 2011 година няма модел на Тошиба без MPEG4 декодер. Ако наистина ще гледаш аналогова ТВ, то този декодер не ти е нужен, от друга страна е добре че го има, защото рано или късно ще спрат аналоговата телевизия в България /2014г/ и тогава ще ти притрябва. Кабелният ти оператор не предлага ли цифрова телевизия?
Това ще е втори телевизор в друго помещение/за гости/. Цифровата я гледам с КАМ-модул на SONY 40 HX 800. А тук просто закачам аналоговата. За тунерите питах, защото до 2-3 г. ще гледаме масово ефирно, убеден съм.Цитат:
Относно честотата, то сигнала е 50 херцов, а съм много далеч от 3D.
Отново благодаря, лека вечер.
Ако ще гледаш след години предимно ефирна, огледай се за модел с DVB - T/T2 тунери...Нова телевизия натискат да има нов мултиплекс с DVB-Т2....предложението им закъсня с 3 години защото са много заспали.Цитат:
Първоначално публикувано от kostadin11
Няма ли някой да помогне ?
Цитат:
Първоначално публикувано от desitta
Основно /ако е същото ,както при моят XV733/ трябва да преминеш през поне три стъпки :yikes :
1. преномерираш всички канали с някакъв голям номер /1000-1001-1002 .../ - червения бутон
2. преместваш ги на позицията на която искаш да бъде съответната програма /1042> 1 ,1102>2 и т.н./ - зеления бутон
3. преномерираш вече подредените програми в реда ,в който си ги наредил /1,2,3 .../ - червения бутон
- действията се избират с цветните бутони /сега не съм пред тв ,за да видя кой точно за кое действие беше/. Сложно и малоумно ,но ... :081: При Самсунг-а ми /В750/ е супер елементарно -само сменяш номера на програмата. :ole :Drinks:
При моя модел 40тл933 влизаш в меню ,настройка, системна настройка,ATV ръчна настройка, и там са ти показани каналите.избираш който искаш канал и го местиш със стрелките надолу или на горе и където го оставиш се променя на съответния номер на позицията.ще се радвам ако съм помогнал :)
a az kato sum na dtv.
Здравейте станах горд собственик на 40TL933
Та сега с въпроса как да закача субтитрите към филма на флашката
Честито! На първо време сложи еднакви имена на филма и субтитрите, напр. 1234.avi и 1234.srt . Ако не стане,чети из форума,има много писано за тия субтитри.Цитат:
Първоначално публикувано от angels1975
Здравейте!Купих на баща ми телевизор Toshiba 32HL833F...гледаме цифрова телевизия с КАМ модул и имаме следния проблем - периодично изчезват каналите и се налага да сканирам на ново,или става разместване на 1 канал съм запомнил Нова телевизия прехвърля се на 103 канал..същото се получава и на аналогов сигнал.Въпроса ми е причината в телевизора ли е?
Честито и със здраве.Цитат:
Първоначално публикувано от angels1975
Дай малко впечатлени за TV-то, че се заглеждам по модела ?
Благодаря.
Изключи си автоматичното актуализиране на каналите от настройките на тунера и виж дали не си в магазинен режим.Цитат:
Първоначално публикувано от mesco
Преди малко ми излезе съобщение за нов софт на 42SL863G .
Тествахте ли го ?
TOSHIBA 32HL833G/N за този модел ми бе казано че разчита субтитри понеже е мултимедия кодек (а аз имам проблем субтитрите ги чете като точки и питанки .Имали някаква опция да ъпдеитна някак си софтуера на матрицата ???????)