-
Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3
Цитат:
Първоначално публикувано от
dimaldim
Някой случайно да има инструкция на български език за Toshiba RL938?
Още при покупката трябваше да ти дадат инструкция на български. Длъжни са по закон!!!
Вече 3-та година се правят на ударени....
Това е достатъчно основание да вдигнеш скандал и да се оплачеш на комисията за защита на поребителя.
Току виж след наложената им глоба, продуктовият мениджър в Техномаркет отговарящ за Тошиба, да си размърда задника и да преведе инструкциите на всички модели предлагани във веригата.
-
Момчета,я кажете за Тошиба 40TL933G защо постоянно си сменя часовника с един час напред (не съм вкарвал нови ъпдейти,а при вкарването на последният това го нямаше-държеше си часа докато се изключи единствено от мрежата).Гледам на ATV,като пускам за малко на DTV да си вземе точният час и обръщам пак на ATV;след спиране(на стенд бай) и пускане на ТВто минава пак с един час напред.
-
Първоначално и аз не обърнах внимание но и при мен като го изключа от дистанционното минава в режим стен бай и свети оранжевата светлина, как ли не опитвах да го докарам да се изключи не става ,това проблем ли е и как се оправя.Като го купих в началото се появяваше надпис Тошиба сега постоянно е в режим на готовност,ако го върна към заводски настройки ще се оправи ли?Става въпрос заТошиба 40TL933G.
-
Ще се оправи. Слагай първоначални настройки и започва да си свети червено диотчето и логото се показва, но трябва да настройваш всичко на ново. Май много бъгава ще се окаже тази тошиба от към софтуеър :(
-
Цитат:
mecha
Моя понякога се рестартира ,незнам от какво,както си върви и се изгася и сам тръгва.Преди малко го направи.мисля си че е нещо от тока ,защото понякога и монитора на компа го прави а те са един разклонител.И обикновено се получава малко след като сам го пуснал телевизора.Или просто всички си имат някви дефекти.моя вече е на година други забележки нямям.някой да каже нещо по въпроса.RL 838 G
тук някой да се включи.
-
pesho666 , чети какво съм писал малко по-горе, прочети в книжката и си настрой двата параметъра и ще си решиш проблема. Няма смисъл да го връщаш към заводски настройки (и пак отначало да си настройваш всиочко) заради две дребни неща.
arnny , че е бъгав софтуера на Тошибата - спор няма, обаче не си дават и много зор да подобрят нещо, за съжаление.
-
имам 46TL938g използвам кабелана на близу с CA МОДУЛ вапроса ми е при SD СИГНАЛ мачове и други спортове играчите все едно за размазани около тях има нешто размазано някакси и аз не мога точно да го обесня не е кристално ясна катината искам да кажа да ли е от ТВ-то или от кабелната моля някой да каже нещо по вапроса благодаря предварително
-
88,предполагам,че е от кабелната.Я мушни една флашка с 1080р запис и ще се увериш.
Момчета,за какво лого Тошиба става въпрос при ТЛките,такова не съм виждал?
-
johny01 благодаря за отговора ще пробвам и другото което е при изключено и включено положение на resolution+ аз не мога да забележа никва разлика?
-
Ми то,Ваньо,и за 100те херца е така-малка(едва забележима) разлика,ако има движещи се надписи,така че включвай в конкретен момент,при който влияе дадена екстра,за да се опиташ да доловиш разлика.
-
до Johny Става въпрос за логото "TOSHIBA" при включване на телевизора. Ако ти е на стендбай телевизора ( което означава, че като изключиш телевизора диодната лампичка ти свети оранжево, а не червено) логото не се появява, а направо се стартира програмата, на която е бил изгасен.
-
Цитат:
npocmak
pesho666 , чети какво съм писал малко по-горе, прочети в книжката и си настрой двата параметъра и ще си решиш проблема. Няма смисъл да го връщаш към заводски настройки (и пак отначало да си настройваш всиочко) заради две дребни неща.
arnny , че е бъгав софтуера на Тошибата - спор няма, обаче не си дават и много зор да подобрят нещо, за съжаление.
Прочетох го но на стр.59,която си посочил има някакви обяснения за скайп.
-
Цитат:
tsonpen
Първо трябва да зададеш пина, което става по следния начин - Меню - Настройка - Системна настройка - Настройка DTV и там вече има разделче за въвеждане на ПИН. След като вече пинът ти е въведен, тогава от quick менюто и опциите на канали може за всеки канал да избираш дали да е заключен.
Много ти благодаря :)
-
Цитат:
johny01
Ми то,Ваньо,и за 100те херца е така-малка(едва забележима) разлика,ако има движещи се надписи,така че включвай в конкретен момент,при който влияе дадена екстра,за да се опиташ да доловиш разлика.
благодаря за бьрзите отговори :033:
-
Цитат:
mecha
Моя понякога се рестартира ,незнам от какво,както си върви и се изгася и сам тръгва.Преди малко го направи.мисля си че е нещо от тока ,защото понякога и монитора на компа го прави а те са един разклонител.И обикновено се получава малко след като сам го пуснал телевизора.Или просто всички си имат някви дефекти.моя вече е на година други забележки нямям.някой да каже нещо по въпроса.RL 838 G
тук някой да се включи.
Изключи кабела от кабелната/ефирната антена/ и виж дали пак се повтаря същото.
Компа и тв свързани ли са ?