Най-вероятно са останали само мостри.Цитат:
Първоначално публикувано от Zdravko2
Нормално е да има забавяне между 2 и 3 секунди. Нужно е време на телевизора да декодира и декомпресира сигнала + синхронизирането на звук и картина.
Преглед за печат
Най-вероятно са останали само мостри.Цитат:
Нормално е да има забавяне между 2 и 3 секунди. Нужно е време на телевизора да декодира и декомпресира сигнала + синхронизирането на звук и картина.
Мострите-възможен ли е проблем ако са такива бройките които са останали, и друго, мисля си че вероятно и модела вероятно е сполучлив и цената разбира се е повлиала след като така бързо /около две седмици и се изчерпаха тук бройките/ Продавача в Технополиса също нещо такова каза-бързо се свършили на фона на много слабото купуване на каквото и било в последно време!
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1332423835[/time]_________________________________________________
В Техномаркета -моя грешка!
Има вероятност да са бройки върнати от недоволни клиенти...било от подсветката или от нещо друго. Добре е да се огледа на място преди да се купи. Не бих казал че Тошиба се славят с чудесна картина и безпроблемна работа /виж линковете за старата тема в началоно на първи пост/- вземат ги защото са евтини.Цитат:
Kakvo da gledam na prima vista\sori za latinizata\ niamam izbor na tozi komp.
Тип на екрана LCDЦитат:
Първоначално публикувано от NeRoX
Диагонал на екрана 81 см
Формат на екрана 16:9
HD съвместимост HD готовност
3D Tv Не
Разделителна способност 1366 x 768 пиксела
Честота на опресняване 50 Hz
Зрителен ъгъл 178 ТА
Време за реакция 8 ms
Контраст 1200:1
Яркост 450 cd/m2
DVB-T Да
Звукова мощност 2x5W
DLNA съвместимост Не
Телетекст Да
Брой съхранявани Телетекст страници 100
Консумация на енергия 59 W
Да,наистина няма за съжаление.
Огледай го на място за драскотини по рамката или петна по екрана. Когато се прибереш/още първата вечер го пусни без сигнал в тъмна стая, за да провериш доколко е равномерна подсветката. Ако петната са прекалено ярки и дразнещи го опаковаш и комплектоваш, както е бил и го връщаш обратно в магазина да го заменят с друга бройка или си вземаш друг модел.Цитат:
Виж си интернет връзката, често приложенията не зареждат заради бавната скорост на нета.Цитат:
Първоначално публикувано от stefanusis
Таблица с новите модели 2012
https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg487795
Здравейте колеги, моделът ми е 42SL863G след последният ъпдейт осъществен през LAN, Youtube престана да показва HD клипове и върви с накъсване, вчера качих наново firmware SL863 19.2.61.4 и направих този път "нулиране ТВ" т.е. заводски настройки, но без резултат. Как е при вас?
Не е от ъпдейта....аз съм с последния, а работи на ниска резолюция още преди да го инсталирам ...има някакви рестрикции вероятно на регионален принцип
И при мен няма ХД иконката,въпреки че клипа от YouTube е ХД.42SL863G е и моя.Ъпдейт правих миналата година,но май след това работеше Ютуба.Версията на софта ми е : 19.2.49.236 от 14 Ноември 2011.Цитат:
Първоначално публикувано от fireboy
Новият 40TL933 вече наличен ,а и цената си я бива.
http://www.technomarket.bg/products/...shiba-40tl933g
Добър ден! От както смениха часовото време, EPG-то не ми съвпада с часовника. Настроил съм цифровия тунер на Финладия и до вчера нямаше проблеми. Някои има ли някакво решение? Сканирах и с Германия, но и там не съвпада. Не видях в настройките да има часова зона или лятно време.
Ъпдейтнах софтуера през мрежата и вече YOUTUBE въобще не работи само стои логото по средата и това е.
Toshiba Places си работи без грешка.
Някой има ли идея какво да направя?
Кое ЕПГ не съвпада?На кабеларка или сателит?Цитат:
Първоначално публикувано от Plamen9
В тази връзка имам някои въпроси най-вече към hristoslav2.Ако правилно съм разбрал от таблицата в началото на темата би трябвало този модел да притежава интернет браузър както и 2 чифта 3д очила в комплекта ,но за такова нещо не се споменава в описанието.Това пропуск на техномаркет ли е или очакванията към този модел не се потвърждават напълно?Интересува ме също дали цената е оправдана и най-вече разликата от 300 лв с модела 40TL838G от миналата година.Цитат:
Първоначално публикувано от svetlio1
Информацията за аксесоарите към модела я взех от френски сайт. Производителя има различна пазарна стратегия за всеки регион и поради тази причина може да има разлика в периодите и предлаганите безплатно към модела аксесоари.Цитат:
Първоначално публикувано от Steo
Може и да е пропуснато като инфо на страницата на Техномаркет.
Дали разликата в цената е оправдана - това не мога да ти отговоря. Добре е да се тества и сравни с предшественика си.
Инфо за новите модели
•Preise (UVP):
23SL970G: 399 Euro
32SL970G: 649 Euro
40SL970G: 849 Euro
32UL975G: 849 Euro
40UL975G: 1.049 Euro
46UL975G: 1.349 Euro
42XL975G: 1.399 Euro
47XL975G: 1.699 Euro
55XL975G : 2.399 Euro
http://de.consumer.toshiba.eu/de/art...Serie_motto-ii