Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения / част 4
Малко данни за 3D очилата
Μοdel | Брой
(в пакета)
................... | Синхронизация | Батерия Живот на батерията
............................................. | Размер | Lens type
............... | Тегло | За модели телевизори |
(2013 година) |
PX1821E-1TVA (FPT-Multi-Set) | семеен пакет
2- за възрастни
2- за деца | няма | няма | | Пасивни | | L9333 |
PX1820E-1TVA (FPT-Mini-Set) | 4- за деца | няма | няма | | Пасивни | | L9333 |
PX1819E-1TVA (FPT-Maxi-Set) | 4- за възрастни | няма | няма | | Пасивни | | L9333 |
FPT-AG03G (PA5111E-1ETC) | 1 | | сменяема батерия CR2032
Живот на батерията (средно): около 120 часа | | Liquid Crystal Shutter | | L7363,
L5353,
M8365, UL975, UL985, WL863, YL975, YL985, ZL1 |
(2012 година) |
FPT-AG02G | 1 | | Време за зареждане чрез USB порт на телевизора: 23 часа
Живот на батерията (средно): около 35 часа | 173 mm
42 mm
172 mm | Liquid Crystal Shutter | 35g | TL838, WL863, YL863, Zl1 |
(2011 година) |
FPT-AG01G | 1 | | сменяема батерия CR2032
Живот на батерията (средно): около 100 часа | | Liquid Crystal Shutter | | WL768 |
| | | | | | |
|
http://www.avforums.com/review/toshi...tv-review.9602
johny01, тъкмо снощи към полунощ както си гледам ТВ-то изскочи че има нов ъпдейт, ама го отказах, ще почакам няколко дни за отзиви за него и тогава ще го натъртя :)
тъпото е че на сайта нишо не пише за него, даже го няма за download, само по ОТА "идва" ...
Цитат:
Първоначално публикувано от
npocmak
johny01, тъкмо снощи към полунощ както си гледам ТВ-то изскочи че има нов ъпдейт, ама го отказах, ще почакам няколко дни за отзиви за него и тогава ще го натъртя :)
тъпото е че на сайта нишо не пише за него, даже го няма за download, само по ОТА "идва" ...
Преди време се загледах в сайта им и бяха махнали всички ъпдейти за TL 933 и за 8ците,но ТВто хваща по мрежата,ама и аз не го слагам,за да не изрева.
Аз обаче реших довечера да го ъпдейтна. Тъкмо ако се скапе ТВ-то - да имам повод да си купя нов. Ама този път колкото и да ми се иска няма да е Тошиба :)
Аз си го ъпдейтнах снощи, като отначало си помислих, че са "оправили" youtobe-то, затото като го избера и все иска да съм си влязъл в профила и нищо не мога да пусна. Снощи си го отвори нормално, сега като опитах си е същия к*р. Не съм се ровичкал все още да видя дали има нещо скапано или пък оправено.
p.s.Ресетнах TV-то и за сега "тубата" върви.
Дееба и скапания ъпдейт, 4-5 пъти пробвам да го изтегля тази вечер, първите два пъти тегли до към 60 и 80% и само спира. Доста бавно теглеше, ресетнах рутера откъдето по LAN кабел идва интернета в ТВ-то и следващите 4 пъти тегли бързо, обаче стига до 99% и дотам просто спира. Прекъсвам го след като изчакам от 5 до 15 мин. и всичко завършва с "Изтеглянето на ъпгрейт на софтуер на телевизора е прекъснато и той не може да бъде обновен. Моля опитайте по-късно" ... и ми писна и няма повече да се занимавам ...
На няколко места пишеше, че първо е добре да се ресетне телевизора на стандартни настройки и тогава да се пусне ъпдейта.
А моя ТВ заби и само мига на парцали, днес го занесох на ремонт, казах им и за субтитрите, дано ги оправят.
Довечера може да пробвам ресет на ТВ-то и тогава пак да пробвам да ъпдейтвам, въпреки че досега съм инсталирал два ъпдейта без такива драми. Не че ми е затрябвал толкова тоя ъпдейт, ама ми е чудно защо не ще - явно първия път като прекъсна само даунлоудването на 60% нещо остана като парче от файл в паметта на ТВ-то и сега не иска да запише върху него, знам ли ...
Цитат:
Първоначално публикувано от
rosska_kik
Субтитрите се активират с бутона от дистанционното......
Мерси за инфото. Сега всичко е наред.
Привет, на моят тошиба в подписа излезе ъпдейт, както знаете. Ресетнах телевизора и направих обновяването после пак нулирах всичко и отново същите проблеми с ютубе. Останалото не видях промяна.....с удна дума нищо. Дано се усетят и да пуснат нов ъпдейт че явно инжинерите им нещо хич не ги бива:mad:
Не е проблема в инженерите и софта , а в правата и прочее за Тубата .
Да, прав си! Обаче като клиент съм платил за нещо, което не работи. Ама най-добре да им пиша.
Днес загледах по-подробно една Тошиба 40L7335DG - с две думи , бре тези от Тошиба яко са поработили .Останах впечатлен и цената не е зле за този размер , който е и най-малкия от серията L7 . И очилата за 3Д са евтини - 45 лв бройката , но самия ТВ си има два броя .
Toshiba REGZA "Z8X" series [84Z8X/65Z8X/58Z8X] 4K/60p update
http://www.phileweb.com/news/d-av/201312/16/34254.html