-   Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения / част 4  Здравейте взех си Тошиба 40Л7335ДГ имам следните въпроси:
 1. Мога ли да гледам 3д филм през лаптопа към телевизора с HDMI?
 2. Кой плейър да използвам ?
 3. Как върви въпроса с двойният екран и как да се оправя с него?
 когато филмът е с екран един до друг при 3д режима екрана се слива но трепти и има двоен размазан образ ( имам чувството че ще е проблем с резолюцията ). Още по-големият проблем е при режима един върху друг.. там като пусна 3д режим образите въобще не се сливат.. а си остават един върху друг ?? Лаптопа ми е Интел Коре и3 2.2гх. видео карта Нвидиа Гфорс 620мб . Когато свързвам хдми лаптопа с телевизора използвам 2 монитора, немога да ги слея 2в1 защото резолюцията на тв-то не пасва с тази на лаптопа и лентата и иконите ми са наполовина изрязани през телевизора.. това може ли да ми кажете как да го наглася ?
 Благодаря !

-   Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения / част 4  1)  Да.
 2)  https://forum.setcombg.com/%D0%BE%D0...%80%D0%B8.html
 3)  Резолюцията се настройва от контролният панел на видеокартата.

-   Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения / част 4   Цитат:  

Първоначално публикувано от  Martinez1912  
Здравейте взех си Тошиба 40Л7335ДГ имам следните въпроси:
 1. Мога ли да гледам 3д филм през лаптопа към телевизора с HDMI?
 2. Кой плейър да използвам ?
 3. Как върви въпроса с двойният екран и как да се оправя с него?
 когато филмът е с екран един до друг при 3д режима екрана се слива но трепти и има двоен размазан образ ( имам чувството че ще е проблем с резолюцията ). Още по-големият проблем е при режима един върху друг.. там като пусна 3д режим образите въобще не се сливат.. а си остават един върху друг ?? Лаптопа ми е Интел Коре и3 2.2гх. видео карта Нвидиа Гфорс 620мб . Когато свързвам хдми лаптопа с телевизора използвам 2 монитора, немога да ги слея 2в1 защото резолюцията на тв-то не пасва с тази на лаптопа и лентата и иконите ми са наполовина изрязани през телевизора.. това може ли да ми кажете как да го наглася ?
 Благодаря !

Можеш да гледаш 3д филми през HDMI. когато го свързваш използваи само един екран този на ТВ-то. настрой го на резолюция 1920х1080. Ако 3д филма ти е в ISO файл който зареждаш на диск трябва да се пусне с специален плеър. Аз ползвам Arcsoft.TotalMedia.Theatre. ако 3д филма ти е от тези които са разделени на два екрана го пускаш с всеки плеър и след това от дистанционото избираш 3д и според това как е разделен екрана го настройваш. слагаш очилата и се кефиш :). надявам се че съм ти бил полезен

- - - - - - - - - -

Имам едно питане за този модел Тошиба 40Л7335ДГ
 Когато пускам филми през флашката ми тръгват субтитрите. А ако ги пускам през медиен съвър(ползвам Wild media Server ) както и да ги настройвам въобще не се показват. Настройвам ги да са Unicode i разширение srt. Някой има ли този проблем?

-   Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения / част 4 
-   Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения / част 4  Здравейте имам 40TL938G 
 Гледам има нов Frimware някой ъпдейтнал ли е има ли смисъл
 От скоро Телевизора като го изключа индикатора на телевизора вместо да стане червен става оранжева
 като натисна Power бутона на дистанционното не се появява логото на Тошиба а тръгва програмата
 явно съм го вкарал в някакъв режим може ли помощ да го върна да не влиза в такъв режим

-   Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения / част 4  Като разглеждам 3Д торентите в сайтовете чета в коментарите че много хора питат "този филм за червени/зелени или еди какви си е? и за пасивни или активни очила е?" Какво представляват различните видове очила ? Каква е разликата между тях? И моите към кои спадат аз съм с телевизор Тошиба 40Л7335ДГ .. но незнам какви са ми очилата как да разбера? 

-   Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения / част 4  Ха-това зелени/червени, теб не те засяга отнася се за анаглифни очила. Твоят телевизор е с активно 3D
 3D-Active-Shutter Brille - FPT-AG03 - Toshiba

https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post638348
 Разликата се състои в типа лещи, които са монтирани. В пасивните има поляризиращи филтри (хоризонтален и вертикален),  http://en.wikipedia.org/wiki/Polarized_3D_system
 http://3.bp.blogspot.com/_ws8XY4ubvX...zation-new.gif
 докато активните са с LCD лещи захранвани с ток от батерия, управлявани и синхронизирани с ТВ посредством отделен микрочип инсталиран в очилата.
 http://en.wikipedia.org/wiki/Active_shutter_3D_system

Toshiba

-   Re: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения / част 4  Здравейте и Честита Коледа:)
 Имам едно питане: става въпрос за 40TL938 и 40L7335DG. Преди време мина ъпдейт на 40TL938, от който май доста хора се оплакваха (или в псоледствие го оправиха) и сега ми предлага нов ъпдейт, който за момента отказвам. Има ли някой, който да каже как е най-новият ъпдейт? (с предния ъпдейт се оправи размнаването на звук и картина на BNT_HD)
 40L7335DG пък е с нов "облик" на софтуера, но според мен е доста по-бавен от 40TL938, не знам HW или SW е причината, някой може ли да каже?
 И последният ъпдейт за 40TL938 дали ще  е това, което е на 40L7335DG (бялото е преоблааващ цвят, което не ми допада)?
 Благодаря и весели празници:)))

-   Отговор: Re: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения / част 4  Някой ми каза, че за по-добър 3Д ефект във филмите трябва да настроя херците на Тошибата ми на 24? Вярно ли е това или да си го държа на 60 ( колкото е максимума ) 

-   Отговор: Re: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения / част 4  Здравейте, Купих си Тошиба 40Л7335ДГ попринцип съм на кабелна в момента, но като дам да настрой HD си настройва много канали и някой работят перфектно, но малко от тях повечето засичат и прекъсват и то доста. Искам да попитам дали на сигнала се дължи това или е нещо до телевизора също и някой от приложенията ми забиват като скайп например. А при 3д филмите не мога да доловя разликата дали аз не правя нещо както трябва? 

-   Отговор: Re: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения / част 4   Цитат:  

Първоначално публикувано от  Ines  
40L7335DG пък е с нов "облик" на софтуера, но според мен е доста  по-бавен от 40TL938, не знам HW или SW е причината, някой може ли да  каже?
 И последният ъпдейт за 40TL938 дали ще  е това, което е на 40L7335DG (бялото е преоблааващ цвят, което не ми допада)?
 Благодаря и весели празници:)))

С  всяка изминала година, обема на софтуера в новите модели расте и  независимо че процесорите са малко по-добри....менюто и настройките  вървят мудно.

Не- последният ъпдейт за TL938 няма как да е това което става на L7335DG.

Цитат:  

Първоначално публикувано от  Martinez1912  
Някой ми каза, че за по-добър 3Д  ефект във филмите трябва да настроя херците на Тошибата ми на 24? Вярно  ли е това или да си го държа на 60 ( колкото е максимума ) 

Зависи  как е сниман филма и после как е записан. Тези херци може да ги  настройваш само от видеокартата на компа-на който плейваш филма.
 Като правило в 3Д режим телевизора работи на 100Hz (американските на 120Hz).

Цитат:  

Първоначално публикувано от  Shoni  
Здравейте, Купих си Тошиба 40Л7335ДГ попринцип съм на кабелна в момента, но като дам да настрой HD си настройва много канали и някой работят перфектно, но малко от тях повечето засичат и прекъсват и то доста. Искам да попитам дали на сигнала се дължи това или е нещо до телевизора също и някой от приложенията ми забиват като скайп например. А при 3д филмите не мога да доловя разликата дали аз не правя нещо както трябва? 

Проблема с накъсването е в сигнала, стигащ до телевизора. Скайпа много зависи от скоростта на нета ти.

-   Отговор: Re: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения / част 4  Благодаря за бързият отговор и под забиване имам предвид тотално забиване, без да помръдва нищо и дори не можеше да се изключи телевизора от копчето. Вчера доста се рових, но не успях да свържа лаптопа с телевизора безжично ако може малко помощ имам руската програма и телевизора е свързан с рутера в моите неща показва името на компа ми. Но качените видеа в програмата не ги показва и не само видеата снимки музика нищо не показва.

Проблема с накъсването е в сигнала, стигащ до телевизора. Скайпа много зависи от скоростта на нета ти.[/QUOTE]

-   Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения / част 4  Използвай кабел вместо wi-Fi връзка. Освен това има отделен форум по въпроса..
 DLNA - медийни сървъри

Test : Toshiba 40L5333DG

превод
 Google Преводач

-   Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения / част 4   Цитат:  

Първоначално публикувано от  hristoslav2  

Мерси!

-   Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения / част 4