Имам проблем с въпросния телевизор от известно време. При включване изписва :DO NOT POWER OFF
SCAN
И си сканира нещо и това е. При изклюване от мрежата от 10 тия път тръгва нормално. Софтуер ли да ъпдейтна през USB? Някой има ли идея?
Имам проблем с въпросния телевизор от известно време. При включване изписва :DO NOT POWER OFF
SCAN
И си сканира нещо и това е. При изклюване от мрежата от 10 тия път тръгва нормално. Софтуер ли да ъпдейтна през USB? Някой има ли идея?
Телевизорът сканира за програми още при пускането?
Това е някакъв софтуерен бъг или проблем с дистанционното.
Не за програми. Сканира нещо за софтуер сигурно. Не стига до менюта,не работи дистанционното при този черен екран с надписи.
Ето![]()
Само за инфо. Ъпдейтнах фирмуера и сега всичко е точно. Свалих го от официалния сайт тук Loading site please wait...
вероятно нещо не си направил както трябва
ето ти го
Loading site please wait...
процедурата по сваляне
http://fget.dl.toshiba.com/manual/pr...ownloading.pdf
процедура по ъпгрейд
http://fget.dl.toshiba.com/manual/in...nstraction.pdf
hristoslav2 , благодаря за бързия и подробен отговор НО, явно аз нещо не чувам петлите
Изчетох всичко внимателно и го направих стъпка по стъпка. Смених 4 флашки и....can't detect USB.
Форматирах ги всички до exFAT / нито една няма опция само FAT или FAT16, както пише в инструкцията/ и ако това е проблема...Не знам от къде да намеря флашка с опция за форматиране под FAT16.....
Този телевизор ще ме побърка. Значи.... с 300 зора форматирах флашката под FAT, за да може Тоши да я види. Изпълнявам си чинно стъпка по стъпка инструкцията по ъпгрейт, засече флашката, почна да си зарежда, стигна си 100% , изписа че ъпдейта е успешен и си викам "разгеле, стана". К*рац...вчера пак DO NOT POWER OFF SCAN.... Какво да го правя не знам...!?
Няма ли в менюто някъде, опция за изключване на автоматичните ъпдейти ?
Направих ъпдейта по два начина, единия когато почва да сканира и му вкарам флашката, другия- докато си работи влизам в менюто и му задавам да се ъпдейтне. На картинките, които съм качил се вижда надписа, който ми показва след всеки един ъп. НО проблема си остава. Изключа ли телевизора на 2 от 3 включвания започва да си сканира и да си търси ъпдейта.... варианта да го подкарам е с постоянни изключвания от контакта и на n-тия път изгрява. Съмнява ме , че така ще се прецака скоро. Дали има шанс да се оправи или да си се мъчим така докато сгъне окончателно..?