Здравейте
Имам един стар тв Toshiba 32HV10G , но преди месец сдаде багажа. Умувам матрица или платката с процесора е заминала ( която се намира втора ръка ). Като го включа работи нормално 10-15 мин. а след това започва да мени цветовете си. (в началото на видеото се вижда най-вече в червения цвят ). Не мога да преценя кой точно, но колкото повече работи става по-зле докато не го спра и не почине. В един момент лицата на хората стават розови в друг път зеленикавиви. В началото картиnaта се оправя отвреме навреме до момент когато си остава с смесени ( липсващи ) цветове. Успоредно с това картината се дублира и постоянно се измества един пиксел нагоре. В началото картината е размаза след известно време се получава нещо като сянка а накрая може да се каже и двойна картина.. Най-добре се вижда пo надписа EUROSPORT в горния десен ъгъл. В един сервиз ми казаха, че ако сменя цветове нямало как да е матрица. Пробвал съм с различни източници, с различни кабели без промяна. Пробвах и фактори ресет пак без промяна. Дори като извадя HDMI картината картината продължава да си мига в в оранжево и синьо.
https://vimeo.com/446430273