Колеги, на децата тошибата -L4333 окончателно отказва да пусне ютуб, дали има някакво лечение, ето какво излиза на екрана![]()
Колеги, на децата тошибата -L4333 окончателно отказва да пусне ютуб, дали има някакво лечение, ето какво излиза на екрана![]()
Този пост е редактиран от pif4o; 08-11-20 в 15:00.
Най вероятно ще трябва да му вземеш андроид бокс на телевизора.
Toshiba 32L4333 е модел от 2014 година
Вероятно не поддържа някои от новите протоколи на Гугъл
пиши на поддръжката
https://www.toshiba.bg/pages/bg/b2c-tv
Оправи се след резет! Но за пореден път се убеждавам че по малоумен телевизор не може да има, то верно че и цената му беше толкова на времето, ама хич да не му бяха слагали смарт, на косъм бях да го шибна в земята докато го настроя на ново, а претендирам да съм технически грамотен, като човек които може да флашва телефони, да преинсталирам уиндолси и куп други неща, а тва чудо толкова не мога да съм умен че да се справя лесно с него. Въобще пък не намерих и не можах да пусна родителски контрол на каналите, камоли да изтрия някои от самия телевизор да не попаднат лапетата на него, та се наложи да свалям списъка на флашка, с тошиба едитор да трия ненужните и пак да му ги качвам. Обещавам си повече да не купувам евтин ТВ, иначе едно мога да му призная, има супер много настройки на картината и вади чудесно качество, за това спор няма, важното е само да не пипаш дистанционното след като го пуснеш, инак нервите почват![]()