Странно нещо ми се случи. Досега винаги надписите под иконките са излизали без фон. Т.е. направо в/у десктопа, ета така:.
Преди време си направих експеримент и към същата инсталация на Уиндоус, която винаги съм ползвал( с вграден SP1), вградих и SP2 v.2096. Дотук - добре [], работата стана, дори си направих диска bootable. Инсталирах след това от така получения диск за да проверя дали всичко е ОК. Тръгна Уиндоуса на пръв поглед всичко - ок. И досега, вече месец работи без проблем. Забелязах обаче нещо което не можах да разбера как се е получило и как да го променя. А имено, надписите под иконките излизат на фона на десктопа, а не в/у картинката, ето така:
. Не че някакъв голям проблем, но ме дразни и ми интересно да разбера защо е така.[
]
В интерес на истината трябва да спомена, че по време на копирането на инсталационните файлове (докато инсталирам уиндоуса, а не като интегрирам сървис пака) излезе съобщение, че не може да намери следните файлове:
iac25_32.ax ir41_32.ax ir41_qc.dll ir41_qcx.dll ir50_32.dll ir50_qc.dll ir50_32qcx.dll ivfsrc.ax
Незнам за какво служат и дали трябва да ги има, но инсталацията премина гладко без съобщения за грешки.
Имате ли идея как мога да направя така,че надписите да се виждат без фон?